Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Geert Vousten
box
Box 03
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Bewustwording, Ascentie, Spiritueel ontwaken, Een luisterend oor, Bemiddeling, Depressie, Angst, Stress, Burn-out, Narcisme, Energetisch werk, Eenzaamheid, Hooggevoeligheid/HSP, Reconnective Healing, Aandoening, Healing, Jongeren, Ouderen, Relatie, Voeding, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Begeleider, Healer, Maatschappelijk werker, Mediator, Meditatie, Mindfulness, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Relatietherapeut, Seksualiteit, Shaumbra inspired, Therapeut, Verslaving, Voedingsadvies, Zelfheling

Verhelderend contact

 

Ik ben er voor je!

 

Ik kan een luisterend oor zijn maar je ook helderheid verschaffen en je ongerustheid wegnemen in deze bijzondere (heftige) tijden zodat je weer leiding (meesterschap) over je leven krijgt en je weer in je kracht komt te staan.

 

De meeste mensen ervaren mijn werk als direct, bijzonder, helder, no-nonsense, recht-uit-het-hart en to-the-point.

 

luisterend in staat van ontvankelijkheid
probleemverhelderend / verklarend
adviserend / bemiddelend
Specialisatie: BewustZIJN, burn-out, emoties, in-het-nu-leven, acceptatie, slaapproblemen, transformatie, de shift, ascensieverschijnselen, van hoofd naar hart, the field

 

Maak kennis met Geert

 

Eigen website: LifeByDesign

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben op variabele momenten beschikbaar.  Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 03 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Geert Vousten:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2019 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent