Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,90 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Jonathan Lucide
box
Box 04
Nederland
0900-0330 (€ 0,90 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Aandoening, Jongeren, Relatie, Sport, Welzijn, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Begeleider, Bemiddeling, Coach, Depressie, Eenzaamheid, Pedagogisch medewerker, Persoonlijkheidsstoornis, Verslaving

Zit je even in de put, zie je door de bomen het bos niet meer, heb je een specifieke vraag of wil je gewoon even iets delen? Ik ben er voor je!

 

Als coach en persoonlijk begeleider ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam in de jongerenhulpverlening, in de ambulante zorg en in de opnamezorg. Na al die jaren heb ik inmiddels een eigen stijl en benadering ontwikkeld  die er altijd op gericht is rust te brengen in het leven van de hulpvrager en het beste in hem of haar naar boven te halen. Zodat hij of zij het leven kan leiden wat hij of zij verdient. 

 

Ik hou niet van een 8.00 tot 17.00 uur mentaliteit. Problemen houden zich niet aan de klok en kunnen elk moment ontstaan. Ook dan ben ik er voor je om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. 

 

Eigen website: www.lucidecoaching.nl

 

Ik kan je ook in het Engels of Frans te woord staan.

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in de weekenden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 04 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Jonathan Lucide:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2018 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent