Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,90 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
YF
box
Box 16
Nederland
0900-0330 (€ 0,90 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Mediator, Conflicten, Echtscheiding, Budgetcoach, Financieel advies ouderen, Coaching, Eenzaamheid, Een luisterend oor , Gezinscoach, Kinderen, Ouderen, Relatie, Coach, Coaching

Ik ben YF en 20 jaar als financieel adviseur werkzaam geweest, waarvan de laatste 12 jaar bij ABN AMRO. Ik heb daardoor dagelijks te maken met mensen die voor een belangrijke beslissing in hun leven stonden, namelijk trouwen, scheiden, de aan- of verkoop van een huis, lenen, verzekeren, schulden, pensioen, budget problemen, bankzaken ouderen. Het nemen van zo’n ingrijpende beslissing kan heel leuk en spannend zijn, maar kan ook veel stress opleveren. Dat kan voor problemen zorgen. Heel lastig om daar op een goede manier uit te komen. Vanwege mijn ervaring en deskundigheid op het gebied van allerlei financieel advies en bemiddelingen kan ik vaak goed inspelen op gerelateerde kwesties.  Als u gaat scheiden komt er een hoop op u af. Voorkom een “vechtscheiding”!
“Een goede scheiding is ook de start van een nieuw begin”
Ik kan u helpen als mediator op het gebied van echtscheiding en vervelende conflicten. Als financieel adviseur kan ik u ondersteunen bij uw financiën, bankzaken en/of administratie.
U kunt mij altijd bereiken via Hulplijnonline of via mijn praktijk in Hoevelaken.

Eigen website: www.mediationpraktijk-hoevelaken.nl

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 16 of koop eerst credits en bel met credits.

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor YF:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2018 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent