Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,90 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Yvonne - Yheals
box
Box 12
Nederland
0900-0330 (€ 0,90 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Aandoening, Dieren, Healing, Kinderen, Ouderen, Paragnost, Relatie, Rouw, Welzijn, Zorg, Alternatieve geneeswijze, Alternatieve hulpverlening, Begeleider, Bewustwording, Coach, Dierentolk, Energetisch werk, Fotoreading, Gezinscoach, Healer, Helderziend, Kindercoach, Meditatie, Medium, Nieuwetijdskinderen, Pedagogisch medewerker, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Tarot, Therapeut, Zelfheling

Tegenwoordig is het soms niet makkelijk om hoofd en lichaam samen te laten denken, of voelen, of allebei. We staan ver van onze intuïtie en denken te veel.

 

Heb je vragen of advies nodig of een luisterend oor?  Niets is gek en uiteraard  blijft alles tussen ons!
Als je wilt, kan ik Tarotkaarten voor je leggen om meer inzicht te krijgen over jouw situatie.

 

Ook ben ik Energetisch Diertherapeut. Heb je vragen of advies nodig over een huisdier? Of wil je een fotoreading waarbij ik contact maak met een huisdier, bel me dan of maak een afspraak.

 

Op Facebook ben ik ook te vinden: Yvonne Schöen -Altena Yheals. Daar kun je een bericht/foto sturen en/of een vraag stellen dan maken we een belafspraak.

 

Ik ben er voor jou, online of op afspraak wanneer jij graag contact wil.

 

Eigen website: www.yheals.nl (wordt momenteel hard aan gewerkt!)

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 12 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Yvonne:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2018 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent