Kees de Graaff

box

Box 08
Beschikbaar

Ervaringsdeskundige, Aandoening, Dieren, Voeding, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Bewustwording, Cannabisolie, Depressie, Essentiële oliën, Fibromyalgie, Homeopaat, Pijn, Slapeloosheid, Voedingsadvies, Wietolie, Zelfheling

Wij verstrekken medicinale cannabisolie aan mensen die door het reguliere zorgcircuit niet goed genoeg geholpen kunnen worden. Mensen met o.a. chronische pijn, slapeloosheid en ziekte. Medicinale cannabisolie kan dan uitkomst bieden.

Aangezien de overheid niet toestaat dat krachtige cannabisolie bedrijfsmatig aangeboden wordt, hebben wij een site opgericht die hulpbehoevenden met particuliere wietoliemakers in contact brengt. Dit wordt wel gedoogd.

We zijn nu bijna twee jaar bezig en hebben al duizenden patiënten van medicinale wietolie voorzien. Vaak worden ze naar ons doorverwezen door artsen en fysiotherapeuten die hun patiënten/cliënten met hun eigen behandelmethodes niet goed genoeg kunnen helpen.

Eigen website: https://thc-olie.nl

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Kees de Graaff:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *