Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,90 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Bas
box
Box 23
Nederland
0900-0330 (€ 0,90 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Aandoening, Bewustwording, Healing, Jongeren, Ouderen, Relatie, Rouw, Zorg, Begeleider, Coach, Eenzaamheid, Energetisch werk, Healer, Hooggevoeligheid/HSP, Leefstijlcoach, Meditatie, Nieuwetijdskinderen, Reiki, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Seksualiteit, Therapeut, Zelfheling

Ik ben geboren om mensen een helpende hand aan te reiken. Ik ben afgestudeerd  als Reiki Master en ben werkzaam als Contact Verzorgende in een zorginstelling. Ik bied heldere inzichten, hoe om te gaan met situaties, klein of groot,  omgang met gezondheid- problemen van een gebroken teen tot Kanker en HIV. Waar jij het even niet meer weet, kan ik individuele heldere inzichten geven, hoe om te gaan in deze situatie.

 

Geen vraag is voor mij te gek.

 

Wil je even je verhaal kwijt? Dan ben ik een betrouwbaar luisterend oor. Eventuele coaching kan zelfs hier een aanwinst zijn.

 

Heb je behoefte aan reiki dan kan ik dit op afstand geven of een afspraak met je maken in mijn praktijk.

 

Voor Reiki cursussen en opleidingen: verhevenpad.nl

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden en op vrijdag van 11.00 – 17.00 uur. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 23 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Bas:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2018 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent