Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Dirk
box
Box 12
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Een luisterend oor, Bewustwording, Healing, Paragnost, Rouw, Autistisch spectrum, Begeleider, Coach,  Eenzaamheid, Energetisch werk, Healer, Medium, Reiki

Als coach en healer kan ik u op weg helpen in het proces waar u zich bevindt. Dit kan ik doen door te praten over vele dingen waaronder; Autisme, Overlijden, eenzaamheid en nog vele andere onderwerpen. En daarnaast kan ik u Mahatma of Reiki behandeling geven. Dus in het kort ga ik voor het totaal plaatje om u bewust te maken en concrete oplossingen te bieden.

 

Dirk Baden
Wilhelmina van Pruisenlaan 139
2807 KH Gouda
info@essencehealing.nl
www.essencehealing.nl 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 12 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Dirk:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent