Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Geert Vousten
box
Box 03
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Bewustwording, Ascentie, Spiritueel ontwaken, Een luisterend oor, Bemiddeling, Depressie, Angst, Stress, Burn-out, Narcisme, Energetisch werk, Eenzaamheid, Hooggevoeligheid/HSP, Reconnective Healing, Aandoening, Healing, Jongeren, Ouderen, Relatie, Voeding, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Begeleider, Healer, Maatschappelijk werker, Mediator, Meditatie, Mindfulness, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Relatietherapeut, Seksualiteit, Shaumbra inspired, Therapeut, Verslaving, Voedingsadvies, Zelfheling

Verhelderend contact

Ik wil graag tijdens Ons gesprek Je levensbegeleider zijn bij Jouw hulpvraag en streef ernaar om direct, persoonlijk, to-the-point maar wel vanuit het Hart… …Jou het besef en gevoel te geven hiermee vooruit te kunnen door Je weer in je kracht te laten komen in wie JIJ werkelijk bent.

 

Ik kan een luisterend oor zijn maar je ook helderheid verschaffen en je ongerustheid wegnemen in deze bijzondere (heftige) tijden, zodat je weer leiding (meesterschap) over je leven krijgt en je weer in je kracht komt te staan.

 

Ik kan er voor je zijn!

 

✔ betrouwbaar
✔ inspirerend
✔ rustgevend
✔ motiverend
✔ overtuigend

De meeste mensen ervaren mijn werk als direct, bijzonder, praktisch, authentiek, deugdelijk, helder en vastberaden, no-nonsense en to-the-point…

 

…maar altijd Recht uit het Hart

 

– luisterend in staat van ontvankelijkheid
– probleemverhelderend / verklarend
– adviserend / bemiddelend

 

Specialisatie: BewustZIJN, bewustwording, burn-out, emoties, gevoelens, in-het-NU-leven, acceptatie, slaapproblemen, relatieproblemen, transformatie, de shift, ascensieverschijnselen, van hoofd naar hart, the field.

 

Maak kennis met Geert

 

Eigen website:
Het Leven Doorzien ; hierop staat Geert zijn complete aanbod (A’dam – Amersfoort – Online) m.b.t. ‘De Kunst van het Leven‘ (NL)
Life By Design ; hier staat heel veel onderliggende informatie ( EN)

Geert Vousten
Amersfoort
E-mail: geert@hetlevendoorzien.nl

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

Bekijk hier filmpjes van Geert Vousten: https://hulplijnonline.nl/geert-vousten/.

 

Beschikbaarheid

Ik ben op variabele momenten beschikbaar.  Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 03 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Geert Vousten:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent