Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Henny van den Berg
box
Box 18
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Een luisterend oor, Aandoening alvleesklier, Burn-out, Bewustwording, Rouw, Welzijn, Zorg, Bedrijfscounsellor, Begeleider, Coach, Cognitieve Therapie RET, EFT, Hooggevoeligheid/HSP, Jobcoach, Maatschappelijk werker, Angst, Stress, Mindfulness, Personal Trainer, Pestkwartet, Therapeut, Trauma Tekenen, Voice Dialoque

LEVENSKUNST.

 

Is zelfbewustzijn en weten wat je ziel nodig heeft. En vooral daarvoor uit durven komen. We leven in een hightech maatschappij waar we alles kunnen vinden kopen behalve geluk.

 

Ik was op de Gezondheidsbeurs waar superfood, boeken over ontspanning, stands met vitaminepillen elkaar opvolgden. Horden mensen met IPhone loerend of er al een berichtje was of al bellend folders verzamelen. Gratis gadgets verzamelen.

 

Wij zoeken veel buiten onszelf terwijl er heel veel al aanwezig is in jou. We zijn alleen vergeten hoe we dat aanboren.

 

Henny heeft 18 jaar werkervaring als Stress- en Bedrijfs-Counsellor en Coach zowel voor persoonlijke vraagstukken als werkgerelateerd. Ze kan je met veel vragen bijstaan. Ze is een objectieve luisteraar zonder oordeel.

 

We zijn gebaat bij sociale zelfzorg. Vanuit dat besef kan ik je ondersteunen om te komen van Stress naar Veerkracht, Van Verdriet naar Berusting of van Angsthaas naar Angstbaas.

Ik ben er voor de piekeraar, angsthaas, mantelzorgers en werkgerelateerde problemen.

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

 

“Een jonge dame werd door haar vriend bij mij naar binnen gesleurd. Zij vond het onzin, wilde niet. In principe ben ik hierop tegen. Hulp moet jezelf willen. Toch was deze vriend heel verstandig, leerde ik. Zijn vriendin sliep niet. En dat is slecht voor een mens. Dit geeft op de duur overdag beperkingen en ander gedrag soms ongewenst. Volgens haar vriend vertoonde zij burn-out klachten. De kenmerken die werden genoemd klopten. Totdat ik aandrong om bij huisarts te vragen om slaapmedicatie. Toen kwam de werkelijke hulpvraag tevoorschijn:… Lees hier Henny’s verhaal

 

Holysingel 470
3136 LJ Vlaardingen
info@hennyvandenberg.eu
www.hennyvandenberg.eu

Bekijk hier haar introductiefilmpje: www.hulplijnonline.nl/henny-van-den-berg

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.  Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 18 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Henny van den Berg:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent