Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Jolanda de Kruijf
box
Box 12
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Bewustwording, Healing, Jongeren, Ouderen, Relatie, Rouw, Welzijn, Ademhalingstechnieken, Affirmaties, Aura-healer, Byron Katie, Chakra-healer, Coach, Eckhart Tolle, Edelstenen, Eenzaamheid, Elaine Aron, Energetisch werk, Healer, Hooggevoeligheid/HSP, Inspiratiekaarten, Lifecoach, Mindfulness, Ontspanningsoefeningen, Transactionele Analyse, Visualisaties, Wie ben ik-Wat wil ik-Wat kan ik, Zelfheling

Hallo, Wat fijn dat je er bent.

 

Mijn ervaringen beginnen zo’n 30 jaar geleden met het begeleiden van mensen, hen stimuleren, motiveren en adviseren, een luisterend oor te bieden zowel in de privé sfeer als op zakelijk gebied. Door deze interesse nam ik het besluit mij hier verder in te gaan ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen en ben ik mijn eigen praktijk Control Your Body and Mind gestart.

 

Ik voel mij betrokken bij mensen die het gevoel hebben “vast te zitten”, en of zelf even niet meer weten welke weg bewandeld kan worden om weer in de juiste richting te komen, net dat duwtje nodig hebben om weer vooruit te kunnen.

 

Tijdens ons contact moment combineer ik methodes/technieken uit de verschillende diensten. De keuze van een methode/techniek word, in overleg met jou, ingezet die het meest passend bij jou is op dat moment. Ter ondersteuning maak ik gebruik van inspiratie-kaartjes.

 

Het vinden van de controle of deze te hervinden, tussen jou als totaal mens en de wereld om je heen, is van groot belang voor jou welzijn en geluk.

 

Hoe ik te werk ga. Als Coach kijk ik naar de mens in zijn geheel, naar het fysieke en mentale en niet alleen naar je klacht. Ik kan je helpen door je te begeleiden bij je balans weer terug te vinden, persoonlijk groei, te ondersteunen in het ontrafelen van je zorgen, het onderzoeken daarvan en jij door het vinden van oplossingen een nieuwe richting in je leven in kunt slaan en jij jou doelen kunt bereiken. Hierbij kun je denken aan hulp bij • Het stellen van prioriteiten in je leven • Het verkrijgen van een betere balans tussen werk, privé, leven • Het bewust worden en begrijpen van je sterke en minder sterke punten • Het bevorderen van bewustzijn en het stimuleren van het nemen van eigen verantwoordelijkheid • Oplossingen te vinden bij persoonlijke problemen • Het overwinnen van obstakels • Beter omgaan met prikkels, emoties, en veel en of negatief denken • Stress vermijden en verminderen, niet meer steeds vechten of vluchten • Het bereiken van je doelen

 

Tevens op het moment wij een gesprek hebben stem ik als Healer af op jou energie en voel ik waar blokkades in je lichaam aanwezig zijn, waar oude energie lagen zijn blijven zitten, waar deze blokkades vandaan komen en hoe deze verholpen kunnen worden, wat je eraan kunt doen om dit te verbeteren. Ik voel blokkades aan van: • Stemmingen • Emoties/verdriet • Vermoeidheid • Spanning • Pijn • Bepaalde karaktereigenschappen

Warme groet, Jolanda de Kruijf

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in het weekend. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 24 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Jolanda de Kruijf:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2019 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent