Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Lenny
box
Box 19
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Bewustwording, Ouderen, Paragnost, Rouw, Welzijn, Zorg, Begeleider, Coach, Angst, Narcisme, Stress, Eenzaamheid, EFT, Emotie-coach, Helderhorend, Helderwetend, Hooggevoeligheid/HSP, Personal Life Coach, Rouwbegeleider

Ik zal me even voostellen

 

Ik ben Lenny, 39 jaar en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van HSP ( High Sensitive Person) en EFT (Emotional Freedom Technique). Zelf ben ik een rasechte HSP’er en maak ik in het dagelijks leven gebruik van het EFT techniek.

 

Als HSP zijnde ben ik gezegend met helderwetendheid, helderhorendheid maar ook heldervoelend en ziendheid. Ik worstelde zoals velen in het leven met emoties, gevoelens en de bijbehorende ervaringen die horen bij HSP zijnde maar ook die ik meegemaakt heb en niet heb kunnen loslaten en verwerken. En dit waren niet de mooiste ervaringen. Lange tijd heb ik deze allen te weten onderdrukken omdat ik deze gewoonweg niet wou erkennen en voelen. Omdat de gevoelens, emoties en prikkels die op mij afkwamen op een gegeven moment meester waren over mij en niet andersom voelde ik na ernstige paniekaanvallen (want dat is 1 van de resultaten waar het zich in gaat uiten) geen uitweg meer en was mijn enige redding antidepressiva. Het verdoofde de prikkels waardoor ik meer rust kreeg maar het het veranderde niets aan de vastgezette gevoelens en emoties die mij beschadigd hadden. Maar om nou heel mijn leven aan de medicijnen te zitten voelde totaal niet goed, er moet toch een andere uitweg zijn dacht ik.

 

Uiteindelijk in contact gekomen met een zeer bekwaam EFT specialist die mij vertelde dat ik bepaalde extra’s had, en toen viel er toch een hoop op zijn plek!!!

 

Toen begon de reis terug naar mijzelf en mijn eigen gevoel, hoop bewustwording maar ook een hoop vastgezette gevoelens en emoties konden verwerkt worden. Dankzij EFT is mij dit gelukt. Met EFT tap je op bepaalde punten (meridianen) van het lichaam om te verwijderen of te versterken van emoties en gevoelens. Hiermee haal je ontzettend veel negatieve overtuigingen, gedachten en gevoelens weg. Zelfs als deze niet eens van jouw zijn maar die je hebt overgenomen van anderen. Het mooie van EFT is is dat je je positieve eigenschappen kunt versterken en aanleren hiermee om te gaan, dus je haalt negativiteit weg en krijgt er positiviteit voor terug, hoe mooi is dat.

 

Ik ben nu 3 jaar vrij van alle medicijnen, heb mijn plekje in de wereld als HSP zijnde ingenomen, geleerd voor EFT coach en help vanuit mijn hart en ziel anderen zichzelf redzaam te maken met EFT. Hierin heb ik mijzelf enorm terug gevonden.

 

Maar ben ik nu altijd vrolijk en gelukkig? Nee hoor, gevoelens en emoties horen bij het leven, alleen gaan deze veel sneller over en kan ik ze makkeliker loslaten omdat deze niet meer gekoppeld zijn aan de (traumatische) ervaringen.

 

Eft is onder andere in te zetten op: boosheid, verdriet, onzekerheid, faal angst, angst, eenzaamheid echt op alles. Ook zeer zeker voor rouwverwerking want ook al zijn onze geliefden niet meer aanwezig op deze aarde onze zielen blijven altijd bestaan. Ook hierbij kan ik je helpen, adviseren en begeleiden om alles op een rijtje te zetten en vervolgens te verwerken.

 

Waar EFT bij werkt: Het meest lijkt EFT nog op EMDR. EMDR word toegepast door psychologen en psychiaters om vooral onverwerkte traumas op te lossen. Wat EFT bijzonder maakt is dat het veel breder toegankelijker en breder inzetbaar is voor iedereen. Wat EFT speciaal maakt is dat het bovendien gebruik maakt van acupunctuur waarmee we de energiebanen in ons lichaam positief beïnvloeden alleen dan zonder naalden.

 

EFT helpt bij het volgende:
– EFT bevrijdt je van angsten;
– EFT bevrijdt je van traumatische ervaringen uit het leven; 
– EFT bevrijdt je van negatieve overtuigingen en patronen die je ongelukkig maken;
– EFT bevrijdt je van fysieke klachten als gevolg van negatief denken.

 

Voordelen EFT:
– EFT is makkelijk te leren;
– EFT geeft snel en blijvend resultaat;
– EFT werkt pijnloos;
– EFT heeft geen bijwerkingen;
– EFT is veilig toe te passen, maakt niet uit hoelang de klacht aanwezig is;
– EFT is succesvol in 50 tot 90% van de gevallen;
– EFT kun je toepassen op oneindig veel problemen en klachten.

 

Graag adviseer, begeleid en leer ik je (in) bovenstaande processen, neem contact op en blijf niet langer met klachten lopen. Tevens heb ik mijn eigen website die op deze pagina gepubliceerd staat, hier staan ook mijn contactgegevens en prijzen voor eventuele Behandelingen. Heeft u gewoon behoefte aan een goed gesprek over uw gevoelens en emoties ook dan mag u uiteraard contact met mij opnemen. Soms is het al genoeg om een ander ergens bewust van te maken maar soms is er ook veel meer voor nodig, in dat geval is mijn uiterst professionele collega aanwezig waar ik u naar door kan verwijzen. Dit zal ik ook doen als blijkt dat het niet heilzaam voor mij is om een bepaald persoon te helpen, dit concludeer ik in overleg met mijn gidsen (die iedereen heeft). Kortom kan ik u niet helpen dan is er alsnog een oplossing gegarandeerd!

 

Voor een eventuele behandeling hoeft u niet perse naar mijn praktijkje te komen want ik werk ook online, altijd handig ivm sommige afstanden.

 

Veel liefs Lenny

 

“Ik ben Lenny en ik ben 39 lentes jong, ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van HSP (High Sensitive Person). Uit ervaring weet ik dat het heel mooi kan zijn om HSP-er te zijn, maar helaas heb ik ook de ervaring dat het ook minder mooi kan zijn, bijvoorbeeld als je niet weet dat je een hooggevoelig persoon bent. Je weet niet wat je overkomt qua gevoel, gedachten, indrukken, prikkels, gevoeliger zijn voor geluiden, muziek en geuren. Waarom kan een ander het wel en ik niet? Bij een ander lijkt alles zo makkelijk te gaan en bij mij niet?… Lees hier Lenny’s verhaal

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in het weekend. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

 

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 19 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Lenny:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2019 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent