Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,90 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Lenny
box
Box 19
Nederland
0900-0330 (€ 0,90 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Bewustwording, Ouderen, Paragnost, Rouw, Welzijn, Zorg, Begeleider, Coach, Angst, Narcisme, Stress, Eenzaamheid, EFT, Emotie-coach, Helderhorend, Helderwetend, Hooggevoeligheid/HSP, Personal Life Coach, Rouwbegeleider

Hoi, ik ben Lenny, een zelfstandige hoogsensitieve vrouw van 39. Ik ben helderziend, heldervoelend, helderwetend en gezegend met deze gaven kan ik u dienen als medium. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van HSP/hooggevoeligheid, spiritueel bewustzijnscoach en gevoelens- en emotiecoach oftewel EFT-coach. Ik ben in het bezit van het Reiki-cerficaat 1, 2, 3 Master Reiki en ik kan u op afstand behandelen. Tevens heb ik praktijk aan huis waar u ook behandeld kunt worden, dit geldt ook voor EFT.

 

Zit u met vragen over hooggevoeligheid, overleden dierbaren, rouw, vastzittende en terugkerende emoties waar u geen raad mee weet of heeft u klachten waar niemand u mee kan helpen zoals fibromyalgie, schildklierproblemen of heeft u behoefte aan een goed inzichtelijk gesprek? Dan bent bij mij aan het goede adres. Schroom niet en neem contact met me op.

 

“Ik ben Lenny en ik ben 39 lentes jong, ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van HSP (High Sensitive Person). Uit ervaring weet ik dat het heel mooi kan zijn om HSP-er te zijn, maar helaas heb ik ook de ervaring dat het ook minder mooi kan zijn, bijvoorbeeld als je niet weet dat je een hooggevoelig persoon bent. Je weet niet wat je overkomt qua gevoel, gedachten, indrukken, prikkels, gevoeliger zijn voor geluiden, muziek en geuren. Waarom kan een ander het wel en ik niet? Bij een ander lijkt alles zo makkelijk te gaan en bij mij niet?… Lees hier Lenny’s verhaal

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in het weekend. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

 

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 19 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Lenny:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2018 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent