Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Mariëlle van Vorst
box
Box 01
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Aandoening, Healing, Welzijn, Begeleider, Coach, Energetisch werk, Healer, Hooggevoeligheid/HSP, Maatschappelijk werker, Nieuwetijdskinderen, Zelfheling, Reconnective Healing, Sensitherapeut, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Fibromyalgie

Heb je even een luisterend oor nodig of heb je een specifieke vraag? Bel me gerust!

 

Ik luister graag naar je en zal helpen waar ik kan. Ik geloof in de kracht van samen. Samen ben je sterk. Even een luisterend oor, een herkenning of een goed advies kan wonderen doen. 

 

Mijn kennis en ervaring als therapeut, coach en healer zet ik graag voor je. Ik heb me altijd veel bezig gehouden met hooggevoeligheid, als therapeut en ervaringsdeskundige. Als coach richt ik me vooral op leefstijl, in de breedste zin van het woord. Balans op alle gebieden, zorgen dat alles lekker loopt, welzijn, organizing en het leven zo fijn mogelijk maken. Waar loop je tegenaan en hoe kunnen we dit oplossen? Zodat jij weer in balans komt. Energetisch werk is een geweldige aanvulling, op alle gebieden. Naast dat ik graag een luisterend oor ben voor anderen, ben ik praktisch en oplossingsgericht. Ik zal samen met jou blijven zoeken naar oplossingen, naar jouw balans.

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden, ook ’s avonds. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 01 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Mariëlle van Vorst:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent