Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Marja
box
Box 25
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Paraveterinair, Dier medisch en gedrag, Paarden, Friese paarden,  Stiefouderschap, Pubers, Dieren, Jongeren, Kinderen, Professional, Ervaringsdeskundige

Ooit hoorde ik van een dierenarts bij een sollicitatiegesprek: “Jij hebt de universiteit van het leven doorlopen, hetgeen jou o.a. geschikt maakt voor deze functie”. Dat is een uitspraak die mij niet alleen liet nadenken over hoe anderen naar mij kijken, maar ook vertrouwen gaf in mijn eigen expertise. Ik kan ook bogen op een gedegen opleiding en ervaring als paraveterinair; niet alleen  in de 1e lijn maar ook als zijnde werkzaam bij een gerenommeerde spoed- en specialistenkliniek te Amsterdam. Ik help u graag op het gebied van dier medische vragen maar ook op het gebied van stiefmoederschap en Friese paarden!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in het weekend. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 25 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Marja:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent