Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,90 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Marleen Koning
box
Box 28
Nederland
0900-0330 (€ 0,90 p/m)
Begeleider, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Bewustwording, Welzijn, HSP, Eenzaamheid, Relatieproblemen, Stress, Rouw, Chronische vermoeidheid, Kinderen, Jongeren, Ouderen, Professional, Bewustzijn, Zelf healing, Angst, Stress, Depressie, Eenzaam voelen, Vermoeidheid, Pijn, Aandoening, Healing, Zorg, ADHD/ADD, Angststoornis, Ascentie, Aurasprays, Chronische pijn, Dwangstoornis, Echtscheiding, Edelsteentherapie, Edelstenen, Electrosmog, Energetisch werk, Essentiële oliën, Faalangst, Financiële problemen, Healer, Janosh Energy kaarten box, Karma, Kracht van water, Kristallen, Meditatie, Medium, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Overspannenheid, Prestatiemaatschappij, Rouwbegeleider, Slaapproblemen, Spiritueel ontwaken, Straling, ZelfhelingB

 

Als ervaringsdeskundige heb ik de afgelopen jaren allerlei fasen doorlopen in bewustzijnsontwikkeling en diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben door diepe dalen gegaan in mijn leven om steeds weer een nieuwe oplossing te vinden om hieruit te komen. Nu kan ik positief met mijn hooggevoeligheid en heldervoelendheid omgaan en wil hier graag anderen mee ondersteunen.

 

Enkele onderwerpen waar ik veel van af weet zijn:

 

Angst- en dwangstoornissen, depressie, chronische vermoeidheid, slaapproblemen, chronische pijn, om leren gaan met negatieve emoties, leren loslaten, stressmanagement en overspannenheid, edelstenen en kristallen, nieuwetijdskinderen, aardingsproblemen, het gevoel in twee werelden te leven, elektrosmog gevoeligheid, neutraliseren van negatieve energie in ruimtes, het leren verhogen van frequenties.

 

Ik werk o.a. met Janosh Energy Kaarten. Ik ben opgeleid door Janosh voor Janosh Energetische Therapie (JET 1 t/m 3). Hierbij enkele voorbeelden van hologrammen welke recentelijk gemaakt zijn door Janosh, kunstenaar. Bekijk ze eens een aantal minuten op je computerscherm en kijk of je er iets bij gaat voelen, ervaren. Als je erop klikt, verschijnen ze groter.

 

Op verzoek kan ik een telefonische reading en healing doen met gebruik van diverse kaartensets. Stuur mij een bericht met een specifieke vraag en een voorstel voor een belafspraak als ik niet beschikbaar ben.

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op zaterdag en zondag tussen 16.00 – 21.00 uur en op variabele tijden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 28 of koop eerst credits en bel met credits.

Online sessie met beeld en geluid

Marleen geeft ook online sessies. Kijk hier voor meer informatie:

 
 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Marleen Koning:

 

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2018 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent