Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,90 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Mireille Mettes
box
Box 20
Nederland
0900-0330 (€ 0,90 p/m)
Professional, MIR-Methode, Aandoening, Bewustwording, Healing, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Relatie, Rouw, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Begeleider, Coach, Depressie, Eenzaamheid, Fibromyalgie, Healer, Hooggevoeligheid/HSP, Huidaandoeningen, Nieuwetijdskinderen, Overgangsklachten, Seksualiteit, Slaapproblemen, Therapeut, Verslaving, Zelfheling

Heb je vragen over de MIR-Methode? Doe je de MIR-Methode al en wil je er hulp bij? Aan de telefoon kan ik je vragen uittesten en zo een MIR-Methode op Maat maken. Waar zit de angel in de 9 stappen? Wat houd je klachten nog in stand? Het zorgt voor een versnelling van je zelfheling. Opdat je gezondheid maar snel mag opklimmen!
Groetjes, Mireille

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

 

Eigen website: www.mirmethode.nl

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 20 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Mireille Mettes:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2018 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent