Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Beschikbaar
MoiRa
box
Box 05
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Geen vraag is mij vreemd en ik help je om een antwoord te vinden. Healing, ook op afstand; dieren, kinderen, etc., Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Antwoorden geven op elke vraag via jouw onderbewuste weten, Aandoening, Burn-out, Dieren, Healing, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Paragnost, Relatie, Rouw, Welzijn, ADHD/ADD, Angst, Autistisch spectrum, Begeleider, Coach, Depressie, Eenzaamheid, Energetisch werk, Healer, Hooggevoeligheid/HSP, Meditatie, Mishandeling, Narcisme, Nieuwetijdskinderen, Rouwbegeleider, Seksualiteit, Stress, Therapeut, Zelfheling, Reconnective Healing, Fibromyalgie, WWW

Als wereldburger therapeut en ervaringsdeskundige heb ik heel veel ervaring op alle gebieden, zodoende is er voor mij geen enkele vraag, enkel onderwerp of probleem vreemd.

 

Zelf ben ik erg gevoelig maar geaard en draai nooit eromheen.

 

Ik weet uit ervaring hoe wonderlijk frequenties/energie genezend werkt en gun het iedereen om mee te maken. Het is licht, liefde en informatie en of je het gelooft of niet, het werkt.

 

Ik help je dringende vrag(en) beantwoorden via jouw eigen onbewuste weten. Een vraag die met ja of nee beantwoord kan worden. Dit noem ik WWW= Wat je Wil, Weet je!

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

Kijk voor tipfilmpjes van MoiRa op www.hulplijnonline.nl/moira.

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar in de avonden van 20.30 tot 0.00 uur. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 05 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor MoiRa:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent