Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Nicole Strijbos
box
Box 26
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Ervaringsdeskundige, Professional, Bewustwording, Een luisterend oor, Autistisch spectrum, Coach, (V)echtscheiding, Zelfheling, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Voeding, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Begeleider, Depressie, Eenzaamheid, Forensische orthopedagogiek, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Pedagoog, Prestatiemaatschappij, Seksualiteit, Verslaving

Door mijn omgeving word ik omschreven als een rustig, toch energiek, krachtig en empathisch persoon. Mensen doen graag hun verhaal bij mij omdat ik oprechte interesse toon, ze zich op hun gemak voelen bij mij, ik eerlijk mijn mening geef en ik een echte voorstander ben voor het uitspreken van waardering. Ik laat je graag inzien hoe goed je al bezig bent, hoe knap het is dat je actie onderneemt en hoe trots je op jezelf mag zijn!

 

Als ervaringsdeskundige kan ik je helpen met verschillende onderwerpen. Zo zijn mijn ouders gescheiden toen ik 4 jaar was. Rondom deze scheiding heb ik te maken gehad met ouderverstoting, meerdere verhuizingen (nieuwe school, nieuwe omgeving), stiefouders (zowel positief als negatief), een gevoel van eenzaamheid en het verbreken van het contact met een ouder. Als ervaringsdeskundige heb ik deze ervaringen omgezet in de kracht om kinderen nu te helpen tijdens de (v)echtscheiding van hun ouders. Daarvoor ben ik actief als online-buddy en forumlid bij de stichting Villa Pinedo. Ik hoop via Hulplijnonline.nl nog meer kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen te kunnen ondersteunen. Ook ouders met vragen rondom de scheiding zijn welkom!

 

Zoals hierboven beschreven staat, heb ik het een en ander meegemaakt nadat mijn ouders zijn gescheiden. Ik ben in mijn leven vaak ongelukkig geweest. Ik vond het oneerlijk dat ik dit allemaal mee moest maken en had het idee dat alle andere mensen compleet gelukkig waren. “Mama, heeft iedereen net zo’n rotleven als ik?” vroeg ik mijn moeder als 8-jarig meisje al. Ik had altijd het idee dat ik niets kon veranderen aan de situatie en maar ongelukkig moest zijn. Tot mijn 22e levensjaar ging het zo. Toen werd het tijd voor verandering: ik verdien het namelijk ook om gelukkig te zijn, dacht ik! Ik kreeg hierbij hulp van mijn vrijwilligerswerk Villa Pinedo en kwam zo in contact met een fijne coach en deed mee aan een traject over innerlijk leiderschap. Ik heb mijn negatieve gedachten omgezet naar positieve gedachten zoals ‘ik mag gelukkig zijn’, ‘ik mag er zijn’ en ‘ik ben de moeite waard’. Natuurlijk denk ik niet altijd zo, er blijven altijd nog momenten waarop ik even terugschiet in een negatief gedachtepatroon. Als mens ben je ook nooit uitgeleerd naar mijn mening. Je kunt altijd meer leren en een betere versie van jezelf worden! Als je open staat voor jezelf, voor je gevoelens, je emoties en je ware ik, vertrouw ik erop dat de rest vanzelf komt. Wat een prachtig mooi proces is dat!

 

Wanneer je met mij in gesprek gaat werk ik volledig vanuit ‘niets moet, alles mag’. Ik zal me compleet aanpassen aan jouw behoeften. Als je wil dat ik naar je luister, doe ik dat; als je samen wil zoeken naar een oplossing, doen we dat! Ik hoop je op deze manier zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen!

 

Voel je je goed bij mij? Neem gerust contact met me op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in het weekend. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 26 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Nicole Strijbos:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2019 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent