Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Praktijk Clarity voor natuurlijke geneeswijzen
box
Box 14
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Aandoening, Healing, Kinderen, Relatie, Rouw, Voeding, Welzijn, Zorg, Adem, ADHD/ADD, Automatisch schrift, Bewustwording, Burn-out, Paranormaal, Sjamanistisch reizen, Coach, Depressie, Energetisch werk, Essentiële oliën, Fibromyalgie, Healer, Hooggevoeligheid/HSP, Leefstijlcoach, Meditatie, Medium, Nieuwetijdskinderen, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Seksualiteit, Stembevrijder, Stembevrijdingswerk, Therapeut, Verslaving, Voedingsadvies, Zelfheling
 

Welkom! Voor een goed gesprek, waarin je echt wordt gehoord; niets is gek.

 

Ik heb inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met het helpen herstellen van gezondheid en kracht, fysiek en emotioneel/spiritueel.

 

Helderhorend/voelend- terwijl ik je stem hoor voel ik waar jij aan mag werken of mag loslaten. In de praktijk in Uithoorn wordt gewerkt met diverse therapievormen, Westers- en niet Westers (bijv. Ayurveda), counseling, stembevrijding, regressie, yoga, (Mantra)zang en dans.

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

 

Eigen website: www.praktijkclarity.nl

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 14 of koop eerst credits en bel met credits.

Carla biedt ook cursussen en workshops. Kijk hier voor meer informatie:

 


Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Carla de Brave:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent