Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Rianne
box
Box 11
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Jongeren, Kinderen, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Basisonderwijs, Begeleider, Bewustwording, Coach, Depressie, Eenzaamheid, Gedragsproblemen, Hooggevoeligheid/HSP, Kindercoach, Leerkracht, Nieuwetijdskinderen, Onderwijs, Pedagogisch medewerker, Speciaal onderwijs

Ben je op zoek naar een luisterend oor? Of heb je graag dat er iemand met je meedenkt? Samen komen we vast weer een stapje verder.

 

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam als leerkracht in het (speciaal) onderwijs en begeleid al jaren kinderen individueel. Mijn kennis en ervaring zet ik graag voor je in.

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 11 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Rianne:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent