Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Wendy van Gaal-Teunissen
box
Box 17
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Aandoening, Bewustwording, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Relatie, Rouw, Welzijn, Zorg, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Angst, Autistisch spectrum, Begeleider, Coach, Depressie, Eenzaamheid, Mindfulness, Rouwbegeleider, Stress, Therapeut

Mijn naam is Wendy van Gaal-Teunissen.

Ik heb een  praktijk in psychosociale hulpverlening en werk daarnaast al jaren in een hospice.   Verder heb ik veel levenservaring opgedaan als moeder van inmiddels volwassen kinderen met autisme, het -soms heel onverwachte- verlies van dierbaren en gelukkig ook met de mooie dingen van het leven.

Heb je te maken met ziekte, stress, eenzaamheid, opvoedingsvragen, rouw, of wat dan ook en heb je behoefte aan een gesprek waarin er zonder oordeel en met aandacht naar je geluisterd wordt, dan maak ik daar graag tijd voor. Wie weet kan ik je daarbij  een stukje op weg helpen.

 

Eigen website: www.wenspraktijk.nl

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 17 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Wendy van Gaal-Teunissen:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent