Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Wim
box
Box 10
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Healing, Rouw, Sport, Voeding, Welzijn, Zorg, Bewustwording, Coach, Depressie, Energetisch werk, Energy Medicine, Essentiële oliën, Healer, Hooggevoeligheid/HSP, Leefstijlcoach, Meditatie, Mindfulness, Pranic Healing, Zelfheling

Opgegroeid in een traditioneel gezin, zeer veel gereisd en belezen, van theologie  tot natuurlijke geneeswijzen.  Veel gesproken met healers en wijzen van alle continenten, heb hoogten en diepten gekend en kom tot de conclusie dat een ander vooruit helpen één van de mooiste doelen van het leven is. Mede ontwikkelaar van natuurlijke voedingsupplementen.

 

Eigen website: health4you.nu

 

Ik kan je ook in het Engels, Frans en Duits te woord staan.

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 10 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Wim:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent