Online sessie: Coachingsessie vaginisme/pijn bij seks (15 min. en 60 min.)

Wanneer je vaginisme of pijn bij seks hebt is het een hele stap om hulp te durven vragen. En waar en welke hulp is dan geschikt voor jou.

​Met mijn brede kennis en ervaring benader ik alle kanten die bij vaginisme belangrijk kunnen zijn. Hierdoor hebben veel vrouwen die ik heb mogen coachen het vaginisme overwonnen en bleek dat er geen andere vormen van therapie nodig was.

Belangrijk bij vaginisme kan zijn:

 • ​De kennis, tips en eenvoudige technieken om een vinger, tampon en of penis in je vagina toe te laten.
 • Vertrouwd durven worden met je lichaam en je geslachtsdelen
 • Alle kennis over seks en gemeenschap zodat je je daar veel zekerder bij voelt
 • Ontspanning van je hele lichaam en ook je bekkenbodemspieren, omdat je daardoor lekkerder in je vel voelt en een vinger of penis kunt toelaten.
 • Angsten die een rol spelen kunnen achterhalen, bespreken en ontdekken hoe je deze kunt loslaten.

Veel vrouwen durven de stap niet te nemen omdat ze bang zijn. Ik begrijp dit maar al te goed. Ook ik had dat. Met name als ik opdrachten kreeg waarvan ik dacht “dit durf en kan ik echt niet.” Of ik dacht, “hoe moet ik dat dan doen.”
​Ben jij daar ook bang voor? 

Mijn ervaring is juist dat mijn benadering aansluit bij wie jij bent en wat jij nodig hebt. Ik geef praktische kennis waarbij je denkt, waarom heeft niemand anders dit ooit verteld. Mijn eenvoudige passende oefeningen stel ik samen speciaal voor jou. Hierdoor zal je bij ieder stapje het gevoel hebben: “ja dit kan en durf ik wel.” Deze stapjes kunnen ervoor zorgen dat je fijne gemeenschap als onderdeel van je seksleven kunt gaan ervaren.

Ik bied sessies van 60 minuten en voor korte vragen sessies van 15 minuten.

Na je aanvraag neem ik persoonlijk contact met je op om samen een afspraak te plannen voor de online sessie. 
Ik kijk ernaar uit!

Kosten 15 min.: €25,00 incl. BTW
Kosten 60 min.: €80,00 incl. BTW

Jacqueline heeft ook het boek ‘Overwin je vaginisme, verander je seksuele ervaring van pijnlijk naar plezierig’. Klik hier voor meer informatie.

  Vraag hier je online sessie(s) met Jacqueline van de Bilt aan. Na je aanmelding zal zij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

  Coachingsessie vaginisme/pijn bij seks met Jacqueline (15 min.) - €25,00 incl. BTWCoachingsessie vaginisme/pijn bij seks met Jacqueline (15 min.) - €80,00 incl. BTW

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *