Profiel

Wijzig je omslagfoto
dteuben
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Coach, Een luisterend oor
Ademhaling, Advies, Ascentie, Bewustwording, Bewustzijn, Buitenaards leven, Coaching, Creëren, Dimensies, Energetisch coachen, Energetisch werk, Energetische bescherming, Familie-opstellingen, Geluk, Grenzen stellen, Healing, Intuïtief coachen, Meditatie, Ontspannen, Ontwaking, Openstellen, Oplossingsgericht coachen, Persoonlijke ontwikkeling, Schumann resonantie, Spiritualiteit, Spiritueel ontwaken, Visualisaties, Wakker worden, Welzijn

Door middel van o.a. energie en frequentie , verbinding met de Schumann resonantie (hartslag van de aarde) en NLP technieken, kan ik je weer in contact laten komen met je gevoel, je kern, je kracht en je mogelijkheden. Hierdoor kun je in overeenstemming met je eigen ik, je leven vorm en inhoud geven en je eigen weg (her)vinden.

Mijn doel is om mensen zo veel mogelijk (weer) in hun eigen kracht te zetten, o.a. door middel van het verhogen van hun eigen frequentie. Mijn cliënten zullen zich bewust worden van wat ze willen en voelen, en van wat ze belemmert in het zichzelf zijn. Mijn ervaring is dat de belemmeringen alleen al daardoor verminderen of verdwijnen. Mensen komen weer in beweging.

Mijn ervaring en overtuiging is dat je het beste functioneert als je leeft vanuit contact met jezelf, je (hoger)bewustzijn, eigenheid, dus je kracht. Hoe meer het contact met jezelf is verstoord, hoe meer klachten je waarschijnlijk hebt. De basis van alle sessies is daarom gericht op het zo veel mogelijk herstellen van je energie en frequentie, waardoor je (weer) volledig in je kracht staat.

Door middel van vooral intuïtie, verschillende methodes en technieken op gebied van energie en frequentie, de Schumann resonantie en NLP, laat ik mijn cliënten weer bewust worden van lichaam en geest. Met de (bijna onvermijdelijke) patronen die er over de jaren door verschillende gebeurtenissen (trauma`s) in zijn geslopen. Door hier doorheen te gaan en in te gaan voelen zal je je beseffen dat deze patronen niet (meer) voor je dienen. Je mag er nu afstand van nemen. Om vervolgens de nieuwe gewenste patronen en technieken te integreren en je door je eigen kracht te laten inspireren. Hierdoor zal je gehele frequentie verhogen en ook het zelf herstellende vermogen opnieuw geactiveerd worden (je zet je cellen in een hogere trilling). Door toewijding in het integratieproces zal deze frequentie verhoging snel eigen worden.

Engels, Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden, ook ‘s avonds en in de weekenden. Je kunt ook een bericht voor me achterlaten dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 03

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Media en overige informatie
Contactgegevens
DebbieTeuben Coaching

Overzicht hulpaanbieders