Profiel

Wijzig je omslagfoto
egoorbergh
Wijzig je omslagfoto
Els
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Begeleider, Coach, Een luisterend oor, Emotie-coach, Therapeut
Bewustwording, Familie-opstellingen, Intuïtief coachen, Spiritueel ontwaken

Op je levenspad is het niet altijd helder, te weten welke richting op te gaan. Dit kan spelen op spiritueel gebied, privé of op het werk. Ik bied je als spiritueel hulpverlener, graag mijn aandacht en luisterend oor. Met mijn invoelend vermogen kan je een aanreiking geven om weer gevoed en gedragen verder te gaan.

Door praktische levenservaring is mijn intuïtieve zijnskracht uitgegroeid tot het worden van een onvoorwaardelijke bewustzijnswerker. Mijn kleur is dat ik de ware kennis over wie wij zijn als mens, echt lévend kan maken. Ik wil graag, samen met jou, een thema of een situatie verhelderen, waardoor eventuele keuzes die je wilt maken ook echt gemaakt kunnen worden. Nieuwe inzichten kunnen je, als een ‘schoongeveegd landschap’, uitnodigen om weer gefocust verder te gaan. Je hoeft niet ver te zoeken om een rustplaats te vinden!

Natuurgeneeskunde therapeut: met het geven van shiatsu therapie heb ik ervaren dat als je energie niet goed meer stroomt, er patronen onder kunnen liggen die ‘doorbroken’ of ‘gezien’ willen worden. Mijn energie is erop gefocust je inzicht te geven, hoe je je patronen kunt doorbreken, waardoor er weer een nieuwe beweging ontstaat. Mijn kracht is daardoor verbindend maar ook brekend, waardoor dat wat vastzit, zich op andere voorwaarden kan verbinden.

Als Systemisch werker van familie- en organisatie opstellingen’, kunnen we  samen kijken, met de blik op het geheel, wat jouw familiesysteem of de organisatie waarin je werkt, jouw wilt laten zien of duidelijk wilt maken. Als de harmonie verstoord is, kan het persoonlijke of collectieve ge-‘weten’ als overlevingsmechanisme enorm gevoeld worden.

Als hulpverlener (verpleegkundige) op het gebied van seksuele gezondheid, kan ik je laagdrempelig, anoniem en vertrouwd raad geven om jezelf meer helderheid te geven in datgene wat er speelt. Het gesprek werkt vaak helend en verzachtend.

Engels, Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden, ook ‘s avonds en in de weekenden.
Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 13

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders