Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
hennyvandenberg
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Bedrijfscounsellor, Coach, Een luisterend oor, Jobcoach, Maatschappelijk werker, Personal trainer, Therapeut
Alvleesklier, Angst, Bewustwording, Burn-out, Cognitieve Therapie RET, EFT, Hooggevoeligheid/HSP, Rouw, Stress, Trauma Tekenen, Voice Dialoque
Emotionele ondersteuning bij coronavirus

Ziek worden of zijn geeft beperkingen. Die beperkingen kunnen emoties oproepen. Hoe ga je ermee om, wat kan nog wel? Allemaal vragen die voortkomen uit onzekerheid, angst. Piekeren is geen oplossing.

LEVENSKUNST.

Is zelfbewustzijn en weten wat je ziel nodig heeft. En vooral daarvoor uit durven komen.
Ik ben er voor de piekeraar, angsthaas, mantelzorgers en werkgerelateerde problemen.
We zijn gebaat bij sociale zelfzorg. Vanuit dat besef kan ik je ondersteunen om te komen van Stress naar Veerkracht, van Verdriet naar Berusting of van Angsthaas naar Angstbaas.

We leven in een hightech maatschappij waar we alles kunnen vinden kopen behalve geluk.
Henny heeft 18 jaar werkervaring als Stress- en Bedrijfs-Counsellor en Coach zowel voor persoonlijke vraagstukken als werkgerelateerd. Ze kan je met veel vragen bijstaan. Ze is een objectieve luisteraar zonder oordeel.

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben meestal beschikbaar in de avonduren, dit is zichtbaar op de website. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 18
Engels, Nederlands

Contactgegevens

WOW Therapie vlaardingen
Vlaardingen