Profiel

Wijzig je omslagfoto
Irma1969
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor
Angst, Angststoornis, Bewustwording, Burn-out, Creëren, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Faalangst, Gedragsproblemen, Geluk, Grenzen aangeven, Grenzen stellen, Hooggevoeligheid/HSP, Hoogsensitieve kinderen, Meditatie, Nieuwetijdskinderen, Online hulpverlening, Ontspannen, Ontwaking, Openstellen, Oplossingsgericht coachen, Overspannenheid, Paniekaanvallen, Patronen doorbreken, Spiritualiteit, Spiritueel ontwaken, Vermoeidheid, Visualisaties, Voeding, Voedingsadvies, Wakker worden, Welzijn

Mijn naam is Irma. Ik ben Ervaringsdeskundige HSP en Erkend Natuurvoedingsadviseur.

Na ruim 20 jaar te hebben gewerkt als managementassistente, ontdekte ik in 2012 dat ik HSP ben. Al die jaren op kantoor voelde ik me als het ware ‘opgesloten’ tussen vier muren. Dat realiseer je je pas als het achter je ligt.
Thuis kon ik helemaal mezelf zijn: ‘vrij’ zijn. Op een bepaald moment begon ik artikelen te lezen over HSP. Zoveel herkenning en heel veel puzzelstukjes die op de plek vielen.

Er zijn veel mensen die HSP zijn, maar dit niet van zichzelf weten. Ze kunnen het gevoel hebben dat ze ‘anders’ zijn of ‘niet op hun plek zitten’. Op die manier kunnen ze onnodig tegen allerlei problemen aanlopen.
Ik bied je een luisterend oor en reik je graag tools en inzichten aan waarmee je verder kunt.

HSP & voeding.
“Je bent wat je eet”, horen we vaak. Want wat je eet, is van grote invloed op je welzijn en vooral een HSP is hier erg gevoelig voor.  

Ook op dit vlak kan ik je verder helpen.

Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden.

Tel. 0900-0330 box 11

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders