Profiel

Wijzig je omslagfoto
mvanvorst
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Coach, Healer, Maatschappelijk werker, Office-ondersteuner, Organisator, Personal organizer, Virtual assistant
Aandoening, Bemiddeling, Bewustwording, Coaching, Dienstverlening, Energetisch werk, Healing, Hooggevoeligheid/HSP, Officewerkzaamheden, Ondersteuning social media, Ondersteuning websites, Organiseren, Schumann resonantie, The Great Awakening, The Great Reset, Vaccinatie, Welzijn

Heb je even een luisterend oor nodig of heb je een specifieke vraag? Bel me gerust!

Ik luister graag naar je en zal helpen waar ik kan. Ik geloof in de kracht van samen. Samen ben je sterk. Even een luisterend oor, een herkenning of een goed advies kan wonderen doen.

Mijn kennis en ervaring als therapeut, coach en healer zet ik graag voor je in. Ik heb me altijd veel bezig gehouden met hooggevoeligheid, als therapeut en ervaringsdeskundige. Als coach richt ik me vooral op leefstijl, in de breedste zin van het woord. Balans op alle gebieden, zorgen dat alles lekker loopt, welzijn, organizing en het leven zo fijn mogelijk maken. Waar loop je tegenaan en hoe kunnen we dit oplossen? Zodat jij weer in balans komt. Energetisch werk is een geweldige aanvulling, op alle gebieden. Naast dat ik graag een luisterend oor ben voor anderen, ben ik praktisch en oplossingsgericht. Ik zal samen met jou blijven zoeken naar oplossingen, naar jouw balans.

Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden, ook ‘s avonds en in de weekenden. Je kunt ook een bericht voor me achterlaten dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 01

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Contactgegevens
Van Vorst Support

Overzicht hulpaanbieders