Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
marja
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Paraveterinair
Dieren, Jongeren, Dier gedrag, Dier medisch, Paarden, Pubers, Stiefmoeder, Stiefouderschap

Ooit hoorde ik van een dierenarts bij een sollicitatiegesprek: “Jij hebt de universiteit van het leven doorlopen, hetgeen jou o.a. geschikt maakt voor deze functie”. Dat is een uitspraak die mij niet alleen liet nadenken over hoe anderen naar mij kijken, maar ook vertrouwen gaf in mijn eigen expertise. Ik kan ook bogen op een gedegen opleiding en ervaring als paraveterinair; niet alleen  in de 1e lijn maar ook als zijnde werkzaam bij een gerenommeerde spoed- en specialistenkliniek te Amsterdam. Ik help u graag op het gebied van dier medische vragen maar ook op het gebied van stiefmoederschap en Friese paarden!

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ‘s avonds en in het weekend. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 25
Nederlands

Contactgegevens