Profiel

Wijzig je omslagfoto
Kempen13
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Budgetcoach, Coach, Een luisterend oor, Financieel adviseur, Office-ondersteuner, Organisator, Personal organizer, Virtual assistant
Advies, Burn-out, Chronische pijn, Dienstverlening, Fibromyalgie, Financieel advies ouderen, Financiële problemen, Financiën, Grenzen aangeven, Grenzen stellen, Officewerkzaamheden, Organiseren, Overspannenheid, Startende ondernemer, Vermoeidheid
Praktische ondersteuning bij coronavirus, Emotionele ondersteuning bij coronavirus

Als telefonisch consulent kan ik er voor je zijn, een luisterend oor bieden, samen van gedachten wisselen en wanneer nodig samen je angst of paniek bespreken.
Voor mensen in  nood in  mijn regio kan ik diverse praktische zaken regelen.

Arnhem, Nijmegen

Heb je even een luisterend oor nodig of heb je een specifieke vraag? Bel me gerust!

Ik luister graag naar je en zal helpen waar ik kan. Ik geloof in de kracht van samen. Samen ben je sterk. Even een luisterend oor, een herkenning of een goed advies kan wonderen doen. 

Mijn kennis en ervaring als financiële coach en organisator zet ik graag voor je in. Ik heb me altijd veel bezig gehouden met de mens er achter. Waar loop je tegenaan. Ik ben als ervaringsdeskundige tegen veel problemen in het leven aangelopen en help jou hier graag bij. Als mens richt ik me vooral op leefstijl, in de breedste zin van het woord. Balans op alle gebieden, zorgen dat alles lekker loopt, welzijn, organizing en het leven zo fijn mogelijk maken. Waar loop je tegenaan en hoe kunnen we dit oplossen? Zodat jij weer in balans komt. Naast dat ik graag een luisterend oor ben voor anderen, ben ik praktisch en oplossingsgericht. Ik zal samen met jou blijven zoeken naar oplossingen, naar jouw balans.

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden, ook ‘s avonds en in de weekenden. Je kunt ook een bericht voor me achterlaten dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 11
Nederlands

Contactgegevens

Mireille van Kempen Administratie & Organisatie

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.