Profiel

Wijzig je omslagfoto
Renergetica
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Coach, Een luisterend oor, Lifecoach, Organisatiecoach, Relatietherapeut, Rouwbegeleider
Angst, Assertiviteit, Bewustwording, Burn-out, Depressie, Energetisch werk, Familie-opstellingen, Gedragsproblemen, Hooggevoeligheid/HSP, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Slaapproblemen, Spiritualiteit, Stress, Vermoeidheid, Voice Dialoque

Gun jezelf  aandacht, tijd en steun als je ergens last van hebt. Een andere visie op jezelf kan jou een ander gevoel brengen waardoor je meer ontspannen wordt. Ik help je daar graag bij. Ik heb al vele jaren een praktijk en een legio aan opleidingen tot psychosociaal begeleider en coach. Ik stem me op jou af en we gaan op pad. Jij hebt de regie, ik bied tools aan en jij beslist wat goed voor jou is. Ik ben zelf HSP (hoog gevoelig) en ben ervaringsdeskundige in mijn professie en omgeving met ADHD-ADD-ASS-Dyslexie-Burn out- psychopathie en narcisme.

Warme groetjes,

Renie Rieffe

Nederlands
Telefonische hulp

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 keuzebox 20

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders