Profiel

Wijzig je omslagfoto
nina.sieger
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Coach, Een luisterend oor, Emotie-coach
3D-5D, Adem, Angst, Bewustwording, Bewustzijn, Communicatie, Conflicten, Creëren, Eenzaamheid, Energetisch coachen, Energetisch werk, Grenzen aangeven, Healing, Identiteitsproblemen, Intuïtief coachen, Manipulatie, Patronen doorbreken, Persoonlijke ontwikkeling, Relatie, The Great Reset, Zelfheling

Kom je er even zelf niet uit. Bel me gerust!
Mijn kracht is het o.a. om met mijn diep invoelend vermogen naar je te luisteren en je werkelijk te zien en te horen. De ervaring om gehoord te worden is al helend. 
Graag deel ik mijn kennis en ervaring als Bewustwordingscoach met jou. Want alles begint met bewustwording. Hierdoor krijg je inzichten die een ruimere kijk op datgene geven, wat op dat moment belangrijk voor je is. Als ondersteuning kan je gebruik maken van de tools die ik je aanreik. 
Ik werk o.a. met Zelfreflectie. Het is een manier/handleiding die je ondersteund moeilijke situaties in je leven te handelen. Een weg waar jij, in eigen regie, je leven leiding geeft. Je laat je niet meer door emoties/overtuigingen etc., die vanuit je onderbewustzijn komen, leiden.
Dit is ondersteunend  op alle levensvragen/levensgebieden.

Nederlands
Telefonische hulp

Mijn beschikbaarheid voor je is op variabele tijden. Je kunt ook een bericht voor me achterlaten dan kunnen we een belafspraak maken.
Als het dringend is en het kan niet wachten kan je altijd een van mijn collega`s bellen op de site. Ze helpen je graag.
Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op.

Tel. 0900-0330 box 10

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Contactgegevens
Vrij Leven in Oorspronkelijkheid

Overzicht hulpaanbieders