Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
carla
Wijzig je omslagfoto

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Aura-healer, Chakra-healer, Coach, Een luisterend oor, Healer, Helderhorend, Helderwetend, Leefstijlcoach, Medium, Natuurgeneeskundige, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Therapeut
Aandoening, Adem, ADHD/ADD, Automatisch schrift, Bewustwording, Burn-out, Depressie, Energetisch werk, Essentiële oliën, Fibromyalgie, Healing, Hooggevoeligheid/HSP, Kinderen, Meditatie, Nieuwetijdskinderen, Paranormaal, Relatie, Rouw, Seksualiteit, Sjamanisme, Stembevrijdingswerk, Verslaving, Voeding, Welzijn, Zelfheling, Zorg
Welkom! Voor een goed gesprek, waarin je echt wordt gehoord; niets is gek.
Ik heb inmiddels meer dan vijf en twintig jaar ervaring met het helpen herstellen van gezondheid en kracht, fysiek en emotioneel/spiritueel.
Helderhorend/voelend- terwijl ik je stem hoor voel ik waar jij aan mag werken of mag loslaten. In de praktijk in Uithoorn wordt gewerkt met diverse therapievormen, Westers- (orthomoleculair/natuurgeneeskundig)  en niet Westers (bijv. Ayurveda-voeding, kruiden, counseling), stembevrijding, regressie, yoga, (Mantra)zang en dans.
Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 14
Engels, Nederlands

Contactgegevens

Praktijk Clarity