Profiel

Wijzig je omslagfoto
keesdegraaff
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor
ADHD/ADD, Ascentie, Atlantis, Autistisch spectrum, Ayahuasca, Bewustwording, Bijna Dood Ervaring, Buitenaards leven, Cannabisolie, Chemtrails, Chronische pijn, Depressie, Dieren, Engelen, Essentiële oliën, Fibromyalgie, Geheime genootschappen, Gidsen, Graancirkels, Hiernamaals, Illuminatie, Kanker, Karma, Samenzweringstheorieën, Slaapproblemen, Spirit-Art, The Great Awakening, The Great Reset, UFO's, Voeding, Voedingsadvies, Welzijn, Wietolie, Zelfheling, Zorg
Met mij kun je praten over allerlei zaken waar je in de media meestal niet zoveel over hoort. Zoals de ontwikkeling van de ziel, ayahuasca, bijna-dood-ervaringen, het hiernamaals, reïncarnatie, Atlantis, buitenaards leven, de Ascensie, UFO’s, chemtrails, de Illuminati/geheime genootschappen, gidsen en engelen, bewustzijn, graancirkels, oorzaken van kanker, karma, spiritueel ontwaken en samenzweringstheorieën (of liever gezegd: samenzweringspraktijken). 
 
Daarnaast help ik bij het verstrekken van (sterke) medicinale wietolie aan mensen die vastlopen in het reguliere medische circuit. Mensen met o.a. chronische pijn, slapeloosheid, kanker en andere aandoeningen. Cannabisolie met THC kan dan uitkomst bieden.
 
Aangezien de overheid niet toestaat dat krachtige cannabisolie bedrijfsmatig aangeboden wordt, hebben wij een site opgericht die hulpbehoevenden met particuliere wietoliemakers in contact brengt. Dit wordt wel gedoogd.
 
We zijn nu een paar jaar bezig en hebben al duizenden patiënten van medicinale wietolie voorzien. Vaak worden ze naar ons doorverwezen door artsen en fysiotherapeuten die hun patiënten/cliënten met hun eigen behandelmethodes niet goed genoeg kunnen helpen.
Engels, Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 keuzebox 08

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders