Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult.

In het hulpaanbiedersregister vind je hulpaanbieders en een beschrijving waarmee ze je kunnen helpen. Je kunt hier zoeken naar de hulpaanbieder die bij jou past. Ben je zelf hulpaanbieder en wil je er ook voor anderen zijn via dit platform? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Zoek hulpaanbieder

Onder telefonische hulp vind je hulpaanbieders die je telefonisch kunnen helpen met advies, een consult of een luisterend oor. Je kunt op hun pagina live zien of ze beschikbaar zijn of een bericht achterlaten om een belafspraak te plannen. Via de zoekfunctie vind je de hulpaanbieder die bij jou past.

Nu beschikbaar voor telefonische hulp

Onder online sessies vind je hulpaanbieders die online sessies aanbieden. Deze sessie vindt plaats via bv. Skype of Zoom. Je hoeft hiervoor dus niet te reizen. Na je bestelling neemt de hulpaanbieder contact met je op om samen een moment te prikken voor je online sessie. Via de zoekfunctie vind je de hulpaanbieder die bij jou past.

Bekijk aangeboden online sessies

Hulplijnonline.nl is het platform dat hulpzoekenden en hulpaanbieders bij elkaar brengt. Via de telefonische hulplijn is er direct (anoniem) contact met therapeuten, coaches, ervaringsdeskundigen en overige professionals op diverse gebieden. Je kunt 24/7 kijken of er iemand beschikbaar voor je is. Jij bepaalt zelf jouw gewenste moment om te bellen, wie je spreekt en hoe lang je aan de lijn blijft.

Na het bestellen van een online sessie neemt de hulpaanbieder contact met je op om samen een moment te prikken voor je sessie. Je heb direct contact met een professional of ervaringsdeskundige en je hoeft niet te reizen. Je bepaalt zelf wat je wilt delen met de consulent. Je zit nergens aan vast en je hoeft nergens in te loggen, gegevens achter te laten of een account aan te maken. Jij bepaalt, je bent vrij in al je keuzes. En wij zijn er voor jou.

Heb je behoefte aan een luisterend oor, om gewoon even te praten met iemand over wat je hebt meegemaakt of waar je tegenaan loopt? Ben je op zoek naar goed advies of hulp bij bijvoorbeeld opvoeden, relatieproblematiek of bij het verlies van een dierbare? Heb je praktische hulp nodig, heb je een korte vraag die je wilt stellen aan één van de consulenten? Of wil je een telefonisch consult van een hulpverlener?

Je kunt hiervoor terecht bij Hulplijnonline.nl. Wij zijn bijna altijd open.

Hulp vragen kan moeilijk zijn om verschillende redenen. Je bent er zelf misschien nog niet aan toe geweest om je probleem te delen of je bent niet in staat naar de locatie te komen waar iemand naar je probleem kan luisteren. Of misschien wil je liever anoniem blijven.

De hulp die Hulplijnonline.nl biedt is heel divers. Eigenlijk alle hulpvragen waarbij geen fysiek contact nodig is, kun je stellen.

Het zou kunnen zijn dat je kampt met een aandoening, een ziekte, een depressie, een uitdagende financiële tijd. Dan kan het fijn zijn om er met iemand over te praten en je ervaring te delen. Samen delen helpt, het geeft steun en vermindert stress. Het stressniveau neemt af wanneer het wordt gedeeld.

Welk probleem of hulpvraag je ook hebt, je hoeft er niet alleen voor te staan. Professionals en ervaringsdeskundigen zitten voor je klaar! Zij zijn er voor jou en luisteren echt naar je. Het is hun passie om er voor mensen te zijn die dat nodig hebben, om mensen in hun eigen kracht te zetten en ze zullen er alles aan doen wat binnen hun mogelijkheden ligt om je te ondersteunen.

Herken je jezelf erin, er voor een ander te willen zijn? Wil jij mensen  helpen door het delen van jouw kennis en ervaring als professional of ervaringsdeskundige op jouw gebied? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Hulplijnonline.nl is ontstaan uit de wens dat niemand er alleen voor hoeft te staan. Er is zoveel hulp voorhanden. Laten we samen ervoor zorgen dat wanneer dit nodig is iedereen de juiste hulp kan krijgen. Geen lange zoektochten, geen wachtlijsten. Direct persoonlijk contact, ook buiten kantooruren. Laten we er voor elkaar zijn.