Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult. En om de hulpaanbieder een mogelijkheid te bieden eenvoudig en direct in contact te kunnen zijn met hulpzoekenden of bestaande cliënten, als uitbreiding van hun praktijk, als ervaringsdeskundige of luisterend oor.

Via Hulplijnonline kun je online sessies aanbieden op het gebied van gezondheid en welzijn. De sessies worden opgenomen op onze website zodat mensen contact met je kunnen opnemen om een sessie te boeken. Je ontvangt het verzoek van de aanvrager in je eigen inbox. Bij het boeken van een online sessie ontvangt Hulplijnonline een fee van 10% voor de plaatsing en promotie. 

Je betaalt voor opname van je online sessie, je eigen profielpagina en desgewenst de promotie €49,95 excl. BTW per jaar. Alle volgende sessies kosten €9,95 excl. BTW per jaar. Je aanmelding loopt vanzelf af na een jaar. Natuurlijk kun je ook verlengen. 

Als consulent van een online sessie vinden mensen je op de homepage, in het hulpaanbiedersregister en op de pagina ‘Onlines sessies’.

Wat heb je nodig?
– Een mogelijkheid om online sessie te geven, bv. via Zoom.us, Microsoft Teams of Skype. (Mocht je dit nog niet hebben en wil je hier hulp bij? Neem dan contact op met Van Vorst Support, virtual assistent services.)
– De wens om er voor anderen te zijn wanneer het jou uitkomt :-).

Stap 1: Meld je hieronder aan als consulent om een online sessie aan te bieden.
Stap 2: Je ontvangt een code om je profiel aan te maken in het hulpaanbiedersregister
Stap 3: Als je profiel klaar is, wordt je online sessie door ons toegevoegd aan de website.
Stap 4: Je ontvangt een factuur voor je eigen administratie.

Heb je vooraf vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier. We helpen je graag!

Je bent erg welkom, let’s do it together!

Ik wil me aanmelden als consulent om een online sessie aan te bieden via Hulplijnonline.nl

  Wat leuk dat je Hulplijnonline.nl komt versterken!

  We hebben hiervoor enkele gegevens van je nodig voor onze eigen administratie, deze zijn niet openbaar. In je eigen profiel kun je zelf aangeven welke gegevens je vermeld wilt hebben op de website.
  Je ontvangt na aanmelding per e-mail een code om je profiel aan te maken in het hulpaanbiedersregister. Controleer ook even je map Ongewenste mail als je niets ontvangt in je inbox.

  De aanmeldkosten voor een eigen pagina en desgewenst promotie zijn €49,95 excl. BTW per jaar. Je aanmelding loopt vanzelf af na een jaar. Natuurlijk kun je ook verlengen.

  Mocht je nog een bericht voor ons willen achterlaten, dat kan hier:

  Bedankt voor je informatie. Je ontvangt per e-mail instructies om je profiel aan te maken. LET OP: Check bij geen ontvangst van antwoord ook even je map 'Ongewenste mail', mogelijk komt het antwoord daar terecht.