Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult.

Wat ontzettend fijn dat je je wilt aanmelden als hulpaanbieder via dit platform. Hulplijnonline.nl biedt de volgende mogelijkheden:

1. Gratis aanmelding als hulpaanbieder voor opname in hulpaanbiedersregister.
Als hulpaanbieder kun je je gratis aanmelden, zodat mensen je kunnen vinden op onderwerp in het hulpaanbiedersregister en contact met je kunnen opnemen.

2. Aanmelding als telefonisch consulent via Hulplijnonline.nl voor telefonische hulp- en dienstverlening.
Als je telefonisch beschikbaar wilt zijn voor mensen kun je je aanmelden als telefonisch consulent. Je krijgt dan een keuzebox toegewezen waarop mensen je kunnen bereiken via Hulplijnonline.nl. Hiervoor heb je een vaste telefoonaansluiting nodig.

3. Aanmelding als consulent om online sessie(s) aan te bieden via Hulplijnonline.nl.
Als je online sessie wilt aanbieden via Hulplijnonline.nl kun je je aanmelden als consulent voor het bieden van een online sessie. Mensen kunnen deze sessie dan boeken via Hulplijnonline.nl. Het maken van een afspraak en de uitvoering ligt bij de consulent zelf. 

 

Je bent van harte welkom! Let’s do it together!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.