Er wordt veel gesproken en geschreven over The Great Awakening, het grote ontwaken van de mensheid. Het ‘wakker worden’, inzicht krijgen, op alle gebieden. Van machtsverhoudingen en politiek, tot (geld)systemen, de media, genezing, het leven op aarde en daarbuiten, en alles wat daar tussen zit.

Hoe, wie, wat en waarom?

Hoe zitten geldstromen en systemen in elkaar? Wie bepaalt er en heeft er uiteindelijk de macht? Welke rol speelt de media en de social media in de huidige situatie? Welke rol heeft de farmaceutische industrie? Waarom is er censuur en wie censureert er eigenlijk? Waarom worden we als mensen als het ware uit elkaar gedreven, door termen als links-rechts, zwart-wit, jong-oud, geloof 1-geloof 2, arm-rijk, wel-niet voor vaccinatie etc. etc. etc. Hoe zit ons energetisch en fysieke systeem in elkaar en hoe is dit verbonden met alles?  Waarom wordt er geen aandacht besteed aan ons immuunsysteem? Waarom wordt alles rondom natuurlijke geneesmiddelen, paranormale ervaringen en buitenaards leven in doofpotten gestopt? Mag er over bepaalde onderwerpen niet openbaar gesproken worden, ondanks onze vrijheid van meningsuiting? Mogen we geen kennis en ervaringen delen met elkaar?

Waarom worden alle mensen die onderzoek doen, vragen stellen en hun nek uitsteken geridiculiseerd, verdreven of mishandeld of komen ze ineens onverwacht om het leven?

Waar draait het nou eigenlijk allemaal om en wat is er aan de hand?  Wie heeft waarvan profijt en wat is het hogere doel? Follow the money?

Ontwaken

Dat zijn de vragen die ten grondslag liggen aan het ontwaken. Het verder kijken dan dat je gewend bent en niet alles wat je voorgeschoteld krijgt, met name door de media, meteen voor waar aannemen. De media, social media en het internet zijn de grootste nieuwskanalen voor de mensheid. Als je bewust bent van die eenzijdige informatiestroom, die veelal betaald wordt door dezelfde mensen, en je verrijkt door eigen verdieping, zelf blijft nadenken, stap je zoals ze noemen uit de matrix. Dat is ontwaken.

Het is zeker niet zo dat alles wat je hoort, ziet of leest niet waar is en dat je dat daarom meteen zou moeten afwijzen. Het gaat erom dat je zelf blijft nadenken over (en voelen met betrekking tot) de informatie die tot je komt. Dat je juist blijft openstaan voor alle informatie. Dat je open blijft staan voor wat er gezegd wordt, maar ook voor wat er niet gezegd wordt. Voor andere meningen en inzichten, met een open mind, ook al is het nieuw voor je of klinkt het bijna onwerkelijk. Geef jezelf de kans om erover na te denken. Wat als het waar is? Wat als het ook maar een klein beetje waar is? Hoe komt het dat die ander je dat vertelt en waarom? Welke nieuwsbronnen zijn er gebruikt? Zo krijg je zo’n volledig mogelijk beeld en kun je dat wat voor jou goed voelt omarmen, je eigen mening vormen en de rest aan je voorbij laten gaan.

Verrijk jezelf

Door de maatschappij waarin we leven, is er doorgaans echter weinig tijd voor verdieping, voor het doen van verder onderzoek. Er is zelfs weinig tijd voor denken en voelen. Door de drukte van de dag komen mensen hier amper aan toe. Gelukkig zijn er mensen die het onderzoek daarom voor jou doen. Er zijn talloze websites, video’s en kanalen te vinden die dieper ingaan op alle onderwerpen rondom het ‘ontwaken’. Het voert te ver om alle verschillende perspectieven in dit artikel te belichten, maar hieronder vind je verschillende links om je te verrijken met informatie. Kijk wat goed voor je voelt en vorm daarna je eigen mening. En vergeet niet ondertussen ook goed te zorgen voor jezelf.

Je bent getuige van de grootste gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid: The Great Awakening.

Over censuur gesproken, zoals je ziet is onderstaande video door YouTube verwijderd. Op deze pagina kun je de video nog bekijken: https://stichtingvaccinvrij.nl/de-waarheid-over-ons-systeem-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset-must-see/.

 

Dokter Zach: Zó kunnen we de Corona Crisis stoppen | Wat een boodschap van wijsheid en liefde

Tips

Links en kanalen die zich bezighouden met alles rondom The Great Awakening, de pandemie, GESARA/NESARA, Quantum Financial System en universele kennis:

Heb je interessante links voor deze lijst? Laat ze dan hieronder achter, ze zijn erg welkom, alvast bedankt!

 

Prachtig nummer geschreven door Eddy Modde (bekijk hier zijn profiel):

Wil je als telefonisch consulent beschikbaar zijn voor mensen met vragen? Kijk dan hier hoe je telefonisch consulent wordt. Je bent van harte welkom!

Wil je geen telefonisch consulent worden, maar wel graag een gratis vermelding als hulpaanbieder in ons hulpaanbiedersregister, zodat mensen je kunnen vinden op zoekwoorden? Meld je dan hier aan. Je bent van harte welkom!

Heb je vragen of wil je met iemand praten over onderwerpen rondom The Great Awakening? Onze consulenten zitten voor je klaar.

[belfabriek-medewerker id=”2″] [belfabriek-medewerker id=”5″] [belfabriek-medewerker id=”1″] [belfabriek-medewerker id=”8″] [belfabriek-medewerker id=”31″][belfabriek-medewerker id=”43″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *