Profiel

Wijzig je omslagfoto
eddos
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Healer
Bewustwording, Dier gedrag, Helende muziek

Muziek verbindt. Niet alleen met elkaar, maar ook met je eigen authentieke Zelf. Ik nodig je uit om naar mijn muziek en teksten te luisteren. Het kan helpen bij loslaten en bewustwording. Je kunt me ook vragen live optredens te verzorgen, dan kan ik tussen de nummers door daar meer over vertellen. Je mag gerust contact met mij opnemen via mijn website voor hulp bij het verwerken van alles wat nu aan het licht komt en nog gaat komen.

Heb je een paard of wil meer over en van deze bijzonder krachtige dieren leren? neem dan ook gerust contact op. Paarden kunnen je ook helpen aarden, angsten overwinnen en leren assertief te zijn.

Ik heb altijd intuïtief geweten dat er iets niet klopte in de maatschappij. Ik was stil en onzeker, voelde me van een andere planeet. In muziek en de natuur voelde ik me dichter bij mezelf. Sinds 9/11 zette ik grote vraagtekens bij overheden en media. Na zelfstudie over het systeem kwam uiteraard de waarheid aan het licht wat nu voor heel de mensheid geopenbaard zal worden. Gelukkig had ik al veel aan mezelf gewerkt om er mee om te kunnen gaan. Mijn manier is simpel en effectief omdat ik zelf voorstander ben van 'korte pijn' in plaats van lang in bepaalde emoties blijven hangen.

Ik kan je helpen aarden en rust te vinden zodat loslaten makkelijker wordt....en het leven dus ook ♥️

eddos (artiestennaam)
Nederland

Overzicht hulpaanbieders