We dragen graag bij aan een goede vindbaarheid van hulpverleners of hulpmiddelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Heb je een bedrijf op het gebied van gezondheid en welzijn of waarmee je hulpaanbieders of hulpzoekenden kunt ondersteunen en wil je een vermelding op onze website? Dat kan! Meld je bedrijf, product of dienst dan hieronder aan. Je advertentie zal op alle pagina’s van onze website worden vertoond. De kosten hiervoor zijn €49,95 excl. BTW per 6 maanden. Je aanmelding loopt automatisch af, dus je hoeft niet op te zeggen. Natuurlijk kun je wel verlengen als je wilt.

  Deze website en afbeelding zullen gebruikt worden voor je advertentie:

  Ik wil graag adverteren op Hulplijnonline voor 6 maanden voor €49,95 excl. BTW

  Ik ben akkoord dat deze gegevens verstuurd worden naar Hulplijnonline en zolang als het nodig is voor het kunnen uitvoeren van hun dienst bewaard worden.

  Bedankt voor je informatie. Zodra deze verwerkt is, nemen we contact met je op!
  Mocht je nog een bericht voor ons willen achterlaten, dat kan hier:

  Na het verzenden van dit formulier plaats je deze bestelling in je winkelmand en kun je het betalingsproces doorlopen. Als je gegevens en je betaling bij ons binnen zijn, gaan we voor je aan de slag en ontvang je een factuur voor je eigen administratie.

  LET OP: Check bij geen ontvangst van antwoord ook even je map 'Ongewenste mail', mogelijk komt het antwoord daar terecht.