Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Bart Verberkt
box
Box 24
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Een luisterend oor, Relatie, Rouw, Depressie, Maatschappelijk werker, Mediator, Misbruik, Eenzaamheid, Ouderen, Jongeren, Mishandeling, Seksualiteit, Jobcoach, Budgetcoach, Meditatie, Mindfulness, Persoonlijke ontwikkeling, Spiritualiteit, Professional, Ervaringsdeskundige, Bewustwording, Kinderen, Sport, Welzijn, Begeleider, Coach, Depressie, Hooggevoeligheid/HSP,Leefstijlcoach, Loopbaancoaching, Maatschappelijk werker, Nieuwetijdskinderen, Personal Trainer, Relatiecounselling, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Spiritualiteit, Therapeut, Zijnsoriëntatie

Van jongs af aan heb ik oprechte interesse in mensen. Al tijdens mijn middelbare schooltijd bood ik een luisterend oor aan vriend(inn)en.

 

Naast veel levenservaring heb ik inmiddels ook jarenlange ervaring in online hulpverlening in een enorme diversiteit aan (vaak heftige) onderwerpen. Deelnemers zeggen vaak dat ze zich gehoord en wat beter voelen, en handvatten hebben gekregen: “kan ik de volgende keer weer met u praten?”

 

Ik luister, stel de juiste vragen, oordeel niet en geef inzichten. Daarbij gebruik ik technieken uit mijn opleiding Relatiecounselling (relaties in de breedste zin van het woord). Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling (o.a. door Zijnsoriëntatie) wil ik niet voor mezelf houden maar gebruiken om anderen te helpen. Ik mediteer dagelijks en ontwikkel me ook spiritueel maar sta met beide benen stevig op de grond.

 

Ik heb een kleine praktijk als counsellor, waarin ik ook groepen begeleid. Mensen noemen mij vaak empatisch, authentiek, evenwichtig en inspirerend.

 

De oplossing zit in jezelf, ik help jou graag op weg.

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in het weekend. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 24 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Bart Verberkt:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent