Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Danielle
box
Box 04
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Een luisterend oor, Bewustwording, Dieren, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Relatie, Rouw, Welzijn, Zorg, Ademhaling, ADHD/ADD, Angst, Angsten, Aromatherapie, Autistisch spectrum, Begeleider, Coach, Depressie, dōTERRA, Echtscheiding, Eenzaam voelen, Eenzaamheid, Essentiële oliën, Familie-opstellingen, Gezinscoach, Hooggevoeligheid/HSP, Intuïtief coachen, Kindercoach, Leefstijlcoach, Mindfulness, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Ontspanningsoefeningen, Oplossingsgericht coachen, Organisatiecoach, Paniekaanvallen, Patronen doorbreken, Pedagogisch medewerker, PEM, Positieve psychologie, Rouwbegeleider, Samengesteld gezin, Signaleringsplan, Slaapproblemen, Startende ondernemer, Stiefouderschap, Zelfheling, Professional, Ervaringsdeskundige

Hallo, ik ben Danielle.

 

Ben jij op zoek naar een luisterend oor en/of iemand die even met jou meekijkt en meedenkt, dan ben ik er voor jou.

 

Naast mijn afgeronde studies voor Sociaal Pedagogisch hulpverlener en Coach en Counsellor, ben ik ook ervaringsdeskundige. En ik ben al vele jaren vrijwilliger bij de Landelijke Oudervereniging Balans.

 

Zelf ben ik HSP (Hooggevoelig) en heb ik te maken gehad met angst en paniekaanvallen. Binnen mijn gezin heb ik ervaring met AD(H)D, Dyslexie, Burn-out en ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Ik ben gescheiden en heb inmiddels alweer 14 jaar een samengesteld gezin.

 

Warme groeten, Danielle

 

Kracht en Kleur Coaching / Danolie
Daniëlle Bartels
gecertificeerd coach-counsellor
Wellness Advocate döTERRA
Het Kerspel 8
8061 BE Hasselt
Website: https://krachtenkleur-coaching.nl/
E-mail: d.bartels@krachtenkleur-coaching.nl

 

Bekijk hier filmpjes van Danielle: www.hulplijnonline.nl/danielle.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ’s avonds en in het weekend. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 04 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Danielle:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent