Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Liesbeth de Haan
box
Box 06
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Een luisterend oor, Jongeren, Relatie, Rouw, Depressie, Eenzaamheid, Hooggevoeligheid/HSP, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Seksualiteit

Ik ben opgeleid als relatietherapeut en omdat ik zelf hoogsensitief ben kan ik je handvatten aanreiken om beter met je hoogsensitiviteit om te gaan. Tevens heb ik bij de Elisabeth Kübler-Ross Stichting een basisopleiding gevolgd voor rouw- en verliesverwerking.
Door mijn vrijwilligerswerk voor RIAGG en RIBW ben ik gewend op een praktische manier om te gaan met mensen met psychische- en psychiatrische problematiek. Ook kun je vrijuit spreken over (afwijkende) seksuele behoeftes, ik luister naar je en oordeel niet. 
Mijn achtergrond is de grafische industrie waar ik als corrector 25 jaar werkzaam ben geweest en heb eveneens als coördinator voor de Eigen Kracht Centrale gewerkt. Verder schrijf ik tot op vandaag artikelen over verschillende onderwerpen voor InfoNu.

 

Bel me, ik ben er graag voor je!

 

P.S. Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar in de avonden tussen 20.00 – 23.00 uur en op variabele tijden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

 

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 06 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Liesbeth de Haan:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2019 Hulplijnonline.nl.

Consulent

Consulent