Online sessies aanbieden

Zou je er ook graag via dit platform voor anderen willen zijn?

Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult. En om de hulpaanbieder een mogelijkheid te bieden eenvoudig en direct in contact te kunnen zijn met hulpzoekenden of bestaande cliënten, als uitbreiding van hun praktijk, als ervaringsdeskundige of luisterend oor.

Via Hulplijnonline kun je online sessies aanbieden op het gebied van gezondheid en welzijn. De sessies worden opgenomen in onze webshop en na bestelling worden de gegevens van de aanvrager naar je doorgestuurd om samen een afspraak te plannen. Bij definitieve bestelling ontvangt Hulplijnonline een kleine service fee voor de plaatsing en promotie. Je vindt hier als voorbeeld de aangeboden online sessie op dit moment.

Je betaalt als consulent voor online sessie(s) eenmalige aanmeldkosten van €49,95 excl. BTW voor je eigen pagina(s) en desgewenst de promotie voor jou als consulent en hulp bij je eigen promotie. De reden hiervoor is dat het aanmaken van jouw pagina(s) en promotie tijd, energie en geld kost. Een deel van deze aanmeldkosten doneren we, wanneer gewenst, aan een goed doel naar jouw keuze. Als je al telefonisch consulent bent, kun je kosteloos online sessies aanbieden via Hulplijnonline. Wil je meer informatie over telefonisch consulent worden? Klik dan hier.

Hier kun je je aanmelden voor het aanbieden van online sessies.

Je bent erg welkom, let’s do it together!