Online sessies aanbieden

Zou je er ook graag via dit platform voor anderen willen zijn?

Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult. En om de hulpaanbieder een mogelijkheid te bieden eenvoudig en direct in contact te kunnen zijn met hulpzoekenden of bestaande cliënten, als uitbreiding van hun praktijk, als ervaringsdeskundige of luisterend oor.

Via Hulplijnonline kun je online sessies aanbieden op het gebied van gezondheid en welzijn. De sessies worden opgenomen in onze webshop en na bestelling worden de gegevens van de aanvrager naar je doorgestuurd om samen een afspraak te plannen. Bij een bestelling ontvangt Hulplijnonline een kleine service fee voor de plaatsing en promotie. Je vindt hier als voorbeeld de aangeboden online sessies op dit moment.

Je betaalt voor opname van je online sessie, je eigen pagina en desgewenst de promotie €49,95 excl. BTW per jaar. Alle volgende sessies kosten €9,95 excl. BTW per jaar. Je aanmelding loopt vanzelf af na een jaar. Natuurlijk kun je ook verlengen. Een deel van deze aanmeldkosten doneren we, wanneer gewenst, aan een goed doel naar jouw keuze. 

Download hier meer informatie over consulent worden. Je kunt je hieronder aanmelden als telefonisch consulent.

Je bent erg welkom, let’s do it together!

Aanmelding online sessie

  Wat leuk dat je Hulplijnonline.nl komt versterken!

  We hebben enkele gegevens van je nodig om een pagina op de website voor je aan te maken. Je privégegevens zijn nodig voor onze eigen administratie, deze worden niet openbaar gesteld of aan derden verstrekt.

  Onder welke onderwerpen wil je gevonden worden? Je kunt meerdere onderwerpen aanvinken (Let op: dit zijn algemene onderwerpen, je kunt later nog de categorieën en subcategorieën aangeven)
  Sociaal-juridisch  Je bent


  Welke categorieën zijn van toepassing op jouw hulp- of dienstverlening? Je kunt meerdere categorieën aanvinken, dit kunnen onderwerpen, verzamelwoorden of aandoeningen zijn.


  Mocht je de methoden of technieken waarmee je werkt of je opleidingen willen noemen, kan dat hier:

  Upload hier je profielfoto. Deze foto wordt vierkant uitgesneden. Let op: de afbeelding mag niet groter zijn dan 1 MB.:

  We zullen reclame gaan maken voor jou en de andere consulenten op Hulplijnonline.nl.

  Mijn naam mag genoemd worden in advertenties:

  Mijn foto mag gebruikt worden in advertenties:

  Mijn naam mag genoemd worden in de Besloten Groep op Facebook voor consulenten van Hulplijnonline.nl:

  Mijn foto mag geplaatst worden in de Besloten Groep op Facebook voor consulenten van Hulplijnonline.nl:

  Mijn naam mag genoemd worden op de (openbare) pagina van Hulplijnonline op Facebook, LinkedIn en Instagram:

  Mijn foto mag geplaatst worden op de (openbare) pagina van Hulplijnonline op Facebook, LinkedIn en Instagram:

  Schrijf hier iets over jezelf en/of je online sessie(s). Deze tekst wordt gebruikt op de pagina van de online sessie.

  Kun je bellers ook in andere talen te woord staan?

  De aanmeldkosten voor het aanmelden van een online sessie, een eigen pagina en desgewenst promotie zijn €49,95 excl. BTW per jaar. Hulplijnonline doneert €5,00 per inschrijving, wanneer gewenst, aan een goed doel, dit zit dus al je aanmeldkosten. Als je dat wilt, laat ons dan hieronder weten aan welk goed doel jij op deze manier wil bijdragen:

  Vermeld hier het goede doel en de website

  Bedankt voor je informatie. Zodra deze verwerkt is, nemen we contact met je op!
  Mocht je nog een bericht voor ons willen achterlaten, dat kan hier:

  Na het verzenden van dit formulier plaats je deze bestelling in je winkelmand en kun je het betalingsproces doorlopen. Als je gegevens en je betaling bij ons binnen zijn, gaan we voor je aan de slag en ontvang je een factuur voor je eigen administratie.

  LET OP: Check bij geen ontvangst van antwoord ook even je map 'Ongewenste mail', mogelijk komt het antwoord daar terecht.