Online sessies aanbieden

Online sessies aanbieden

Zou je er ook graag via dit platform voor anderen willen zijn?

Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult. En om de hulpaanbieder een mogelijkheid te bieden eenvoudig en direct in contact te kunnen zijn met hulpzoekenden of bestaande cliënten, als uitbreiding van hun praktijk, als ervaringsdeskundige of luisterend oor.

Via Hulplijnonline kun je online sessies aanbieden op het gebied van gezondheid en welzijn. De sessies worden opgenomen in onze webshop en na bestelling worden de gegevens van de aanvrager naar je doorgestuurd om samen een afspraak te plannen. Bij een bestelling ontvangt Hulplijnonline een kleine service fee voor de plaatsing en promotie. Je vindt hier als voorbeeld de aangeboden online sessies op dit moment.

Je betaalt voor opname van je online sessie, je eigen pagina en desgewenst de promotie €49,95 excl. BTW per jaar. Alle volgende sessies kosten €9,95 excl. BTW per jaar. Je aanmelding loopt vanzelf af na een jaar. Natuurlijk kun je ook verlengen. Een deel van deze aanmeldkosten doneren we, wanneer gewenst, aan een goed doel naar jouw keuze. 

Download hier meer informatie over consulent worden. Je kunt je hieronder aanmelden als telefonisch consulent.

Je bent erg welkom, let’s do it together!

Aanmelding online sessie

[contact-form-7 id=”2520″ title=”Ik wil graag online sessie(s) aanbieden via Hulplijnonline.nl”]