Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
bartverberkt
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Begeleider, Budgetcoach, Coach, Jobcoach, Leefstijlcoach, Maatschappelijk werker, Mediator, Personal trainer, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Therapeut
Bewustwording, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Relatie, Rouw, Sport, Welzijn, Depressie, Eenzaamheid, Hooggevoeligheid/HSP, Mindfulness, Misbruik, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Persoonlijke ontwikkeling, Seksualiteit, Spiritualiteit, Zijnsoriëntatie

Van jongs af aan heb ik oprechte interesse in mensen. Al tijdens mijn middelbare schooltijd bood ik een luisterend oor aan vriend(inn)en.

Naast veel levenservaring heb ik inmiddels ook jarenlange ervaring in online hulpverlening in een enorme diversiteit aan (vaak heftige) onderwerpen. Deelnemers zeggen vaak dat ze zich gehoord en wat beter voelen, en handvaten hebben gekregen: “kan ik de volgende keer weer met u praten?”

Ik luister, stel de juiste vragen, oordeel niet en geef inzichten. Daarbij gebruik ik technieken uit mijn opleiding Relatiecounselling (relaties in de breedste zin van het woord). Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling (o.a. door Zijnsoriëntatie) wil ik niet voor mezelf houden maar gebruiken om anderen te helpen. Ik mediteer dagelijks en ontwikkel me ook spiritueel maar sta met beide benen stevig op de grond.

Ik heb een kleine praktijk als counsellor, waarin ik ook groepen begeleid. Mensen noemen mij vaak empatisch, authentiek, evenwichtig en inspirerend.

De oplossing zit in jezelf, ik help jou graag op weg.

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar op variabele tijden, ook ‘s avonds en in het weekend. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 24
Nederlands

Contactgegevens