Wijzig je omslagfoto
Bart Verberkt
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Begeleider, Budgetcoach, Coach, Jobcoach, Leefstijlcoach, Maatschappelijk werker, Mediator, Personal trainer, Relatietherapeut, Rouwbegeleider, Therapeut
Bewustwording, Depressie, Eenzaamheid, Hooggevoeligheid/HSP, Jongeren, Kinderen, Mindfulness, Misbruik, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Ouderen, Persoonlijke ontwikkeling, Relatie, Rouw, Seksualiteit, Spiritualiteit, Sport, Welzijn, Zijnsoriëntatie

Van jongs af aan heb ik oprechte interesse in mensen. Al tijdens mijn middelbare schooltijd bood ik een luisterend oor aan vriend(inn)en.

Naast veel levenservaring heb ik inmiddels ook jarenlange ervaring in online hulpverlening in een enorme diversiteit aan (vaak heftige) onderwerpen. Deelnemers zeggen vaak dat ze zich gehoord en wat beter voelen, en handvaten hebben gekregen: “kan ik de volgende keer weer met u praten?”

Ik luister, stel de juiste vragen, oordeel niet en geef inzichten. Daarbij gebruik ik technieken uit mijn opleiding Relatiecounselling (relaties in de breedste zin van het woord). Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling (o.a. door Zijnsoriëntatie) wil ik niet voor mezelf houden maar gebruiken om anderen te helpen. Ik mediteer dagelijks en ontwikkel me ook spiritueel maar sta met beide benen stevig op de grond.

Ik heb een kleine praktijk als counsellor, waarin ik ook groepen begeleid. Mensen noemen mij vaak empatisch, authentiek, evenwichtig en inspirerend.

De oplossing zit in jezelf, ik help jou graag op weg.

Nederlands
Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders