Profiel

Wijzig je omslagfoto
biancavanderreijden
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Auteur, Begeleider, Coach, Een luisterend oor, Heldervoelend
3D-5D, ADHD/ADD, Advies, Affirmaties, Angst, Autistisch spectrum, Bewustzijn, Bijna Dood Ervaring, Buitenaards leven, Burn-out, Censuur, Chronische pijn, Communicatie, Conflicten, Creëren, Depressie, Dienstverlening, Dieren, Echtscheiding, Eenzaamheid, Energetisch werk, Engelen, Fibromyalgie, Fotoreading, Gedragsproblemen, Healing, Hooggevoeligheid/HSP, Immuunsysteem, Jongeren, Kinderen, Manipulatie, Meditatie, Misbruik, Mishandeling, Narcisme, Nieuwetijdskinderen, Ontspannen, Ontwaking, Oplossingsgericht coachen, Organiseren, Ouderen, Overgangsklachten, Paranormaal, Persoonlijke ontwikkeling, Reiki, Relatie, Rouw, Seksualiteit, Sekte, Sensitherapie, Spiritualiteit, Startende ondernemer, Straling, Stress, Tarot, The Great Awakening, The Great Reset, Trilling, Vermoeidheid, Verslaving, Voeding, Voetreflexzone therapie, Welzijn, Zelfheling

Ik bied je graag een luisterend oor en kan je desgewenst oplossingsgerichte tips geven en/of doorverwijzen naar wie of wat ik vermoed dat geschikt voor je zou kunnen zijn.

Geen vraag is mij vreemd door veel opgedane levenservaringen, wat niet altijd gemakkelijk was. Dit heeft me wel veel inzichten mogen geven en heb het een en ander om weten te buigen naar kracht.

Door mijn hoog gevoeligheid kan ik gemakkelijk situaties en personen invoelen en wat er aan hulp nodig is.  Ik heb scholings- en werkervaring in alle drie de hoofdbranches: Administratie, Hulp- en dienstverlening en Creatieve vakken. Zo heb ik o.a. een alternatief/spiritueel praktijk gehad in Reiki, Sensi therapie en voetreflexzone therapie.

Er zijn drie boeken van mij verschenen die totaal verschillend van elkaar zijn en regelmatig schrijf ik graag korte teksten.

Ik ben geboren met een paar denkbeeldige antennes die veel waarnemen. Dit wordt hoog sensitiviteit genoemd en afgekort tot HSP. Mijn eerste boek gaat over dit onderwerp, waarin o.a. het leven met autisme en ADHD wordt omschreven, die anders dan vaak wordt gedacht ook onder hoog gevoeligheid vallen. Dit boek heb ik voornamelijk geschreven voor de jeugd, jong volwassenen en hun ouders of verzorgers.  

Met mijn gevoeligheid kan ik foto’s lezen van levende en overleden personen (soms lukt dit ook bij huisdieren en het lezen van objecten zoals sieraden). Dit heet psychometrie. Eveneens maak ik dankbaar gebruik van het leggen van tarotkaarten. Mocht je geïnteresseerd zijn in een dergelijke reading, kun je me een email sturen: biancavanderreijden@outlook.com In mijn reactie laat ik je weten wat ik hiervoor nodig heb. Daarna plannen we een telefonische afspraak via hulplijnonline om de uiteindelijke reading te geven. Let op! Wanneer je me vraagt foto's te lezen van een ander levend persoon, wil ik de toestemming van die persoon hiervoor ontvangen. 

Verder ben ik bekend met narcistische persoonlijkheden en verslaafden. De invloed van narcisme heb ik in mijn tweede boek omschreven, een drama/thriller roman met titel ‘Manipulatie’.

Bianca is auteur van het boek ‘Open ogen’het boek ‘Manipulatie’ en het boek  'Betekenisvolle spreuken op persoonlijke wijze vertaald naar het dagelijks leven'. www.biancavanderreijden.nl

Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben telefonisch beschikbaar op variabele tijden. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 30

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Media en overige informatie
Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders