Profiel

Wijzig je omslagfoto
biancavanderreijden
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Auteur, Begeleider, Budgetcoach, Coach, Een luisterend oor, Gezinscoach, Kindercoach
3D-5D, 432 Hertz, Aandoening, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Bewustwording, Depressie, Eenzaamheid, Energetisch werk, Fibromyalgie, Healing, Helende muziek, Hooggevoeligheid/HSP, Jongeren, Kinderen, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Ouderen, Reiki, Relatie, Rouw, Seksualiteit, Sensitherapie, The Great Awakening, The Great Reset, Trilling, Vaccinatie, Verslaving, Voeding, Voedingsadvies, Voetreflexzone therapie, Welzijn, Zelfheling

Ik bied graag een luisterend oor, ben ruimdenkend en niet veroordelend (ik houd niet van etiketjes plakken) en kan desgewenst op veel gebieden oplossingsgerichte tips geven.

Tips gebaseerd op veel levenservaring en een veelzijdige werk- en scholingservaring, waaronder spiritueel/alternatieve opleidingen. Ik heb een praktijk hierin gehad en ben ook medisch geschoold. Ik ben 13 jaar mede eigenaresse van een financieel adviesbureau geweest, maar heb ook een bloemenwinkel gehad en veel andere dingen gedaan. Op het gebied van financiële zaken zoals bijvoorbeeld budgettering, scholing- en beroepskeuze kan ik u ook enigszins adviseren/doorverwijzen. 

Ik ben auteur van twee boeken en schrijf regelmatig korte teksten voor diverse doeleinden, meer informatie hierover vind je hieronder. Er zullen later nog meer boeken volgen, want schrijven is mijn passie.

Ik ben geboren met een paar denkbeeldige antennes die zeer gevoelig zijn en veel waarnemen. Dit wordt HSP genoemd. Mijn eerste boek gaat over dit onderwerp, waarin o.a. het leven met autisme en ADHD worden behandeld. Dit boek heb ik vooral geschreven voor de jeugd en hun ouders of verzorgers.  

Ieder mens heeft een bepaalde gevoeligheid, paranormale aanleg, die je bewust en onbewust verder kunt ontwikkelen. Als je in je leven heftige onveilige ervaringen meemaakt, kunnen je zintuigen (dus ook je 6e) extra geprikkeld worden om je veiligheid te waarborgen. 

Verder ben ik bekend met narcistische persoonlijkheden (iets wat HSP’ers ook aan lijken te trekken) en verslaafden. Over de invloed van narcisme heb ik veel in mijn tweede boek geschreven, een drama/thriller roman met titel ‘Manipulatie’.

Bianca is auteur van het boek ‘Open ogen’ en het boek ‘Manipulatie’.

Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben telefonisch beschikbaar op variabele tijden. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 30

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Media en overige informatie
Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders