Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
danielle
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Begeleider, Een luisterend oor, Emotie-coach, Gezinscoach, Kindercoach, Lifecoach, Organisatiecoach, Pedagogisch medewerker, Personal organizer
Ademhaling, ADHD/ADD, Angst, Aromatherapie, Autistisch spectrum, Burn-out, Coronavirus, Depressie, Dieren, doTERRA, Echtscheiding, Eenzaamheid, Essentiële oliën, Faalangst, Familie-opstellingen, Gescheiden ouders, Hooggevoeligheid/HSP, Intuïtief coachen, Jongeren, Kinderen, Mantelzorg, Mindfulness, Mishandeling, Natuurlijke verzorging, Nieuwetijdskinderen, Ondersteuning mantelzorger, Online hulpverlening, Ontspannen, Oplossingsgericht coachen, Organiseren, Ouderen, Paniekaanvallen, Patronen doorbreken, PEM, Positieve psychologie, Praktische ondersteuning, Relatie, Samengesteld gezin, Signaleringsplan, Slaapproblemen, Speciaal onderwijs, Startende ondernemer, Stiefouderschap, Stress, (V)echtscheiding, Welzijn
Praktische ondersteuning bij coronavirus, Emotionele ondersteuning bij coronavirus

Wat leven we in een bijzondere tijd. Het is stil op straat, maar gelukkig laat de natuur onverstoord van haar horen. En leert ons dat niet alles stilstaat en negatief is. Er is onzekerheid en er is angst. Je staat er niet alleen voor! Al voelt dat misschien wel zo. Samen...met elkaar...en voor elkaar, komen we hier doorheen! Ik wil er graag voor jou zijn. Naast de praktische ondersteuning die ik hier in Zwartewaterland kan geven door boodschappen halen en/of oppassen, ben ik er online en telefonisch voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Ik wil graag een luisterend oor bieden en voor mensen die vragen hebben over het coronavirus ga ik op zoek naar de antwoorden als ik ze niet weet. Blijf niet piekeren, want daar schiet je niks mee op. Je staat er niet alleen voor!

Provincie Overijssel

Hallo, ik ben Danielle.

Ben jij op zoek naar een luisterend oor en/of iemand die even met jou meekijkt en meedenkt, dan ben ik er voor jou.

Naast mijn afgeronde studies voor Sociaal Pedagogisch hulpverlener en Coach en Counsellor, ben ik ook ervaringsdeskundige.
En ik ben al vele jaren vrijwilliger bij de Landelijke Oudervereniging Balans.

Zelf ben ik HSP (Hooggevoelig) en heb ik te maken gehad met angst en paniekaanvallen. Binnen mijn gezin heb ik ervaring met AD(H)D, Dyslexie, Burn-out en ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Ik ben gescheiden en heb inmiddels alweer 14 jaar een samengesteld gezin.

Warme groeten, Danielle

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar op variabele tijden'. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 04
Nederlands

Contactgegevens

Kracht en Kleur Coaching / Danolie
Het Kerspel 8
8061 BE Hasselt