Wijzig je omslagfoto
evosselman
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Begeleider, Een luisterend oor, Healer
Aandoening, Acces Body Processes, Angst, Angststoornis, Bewustwording, Bewustzijn, Depressie, doTERRA, Eenzaamheid, Energetisch werk, Essentiële oliën, Healing, Hooggevoeligheid/HSP, Jongeren, Meditatie, Mishandeling, Natuurlijke verzorging, Quantum Touch, Reiki, Stress, The Body Code, The Emotion Code, The Great Awakening, The Great Reset, Touch for Health, Voeding, Welzijn, Zelfheling

Heb je behoefte aan een luisterend oor of wil je aan jezelf werken en je eigen kracht ontdekken?
Alles is mogelijk!

Via verschillende methoden wordt er gekeken wat er het beste bij jou past op dat moment. Luisteren, emoties verwerken of afstandsbehandelingen. Van alle afstandsbehandelingen ontvang je nadien een verslagje van mij.

Door eigen klachten en de altijd al aanwezige interesse naar ‘meer’, ben ik in aanraking gekomen met (healing)methodes en heb ik mogen ervaren wat deze voor je kunnen doen. Ik wil andere mensen graag laten zien dat er makkelijke en natuurlijke oplossingen zijn voor veel klachten, zowel lichamelijk als geestelijk. Zo kan je meer in je eigen kracht komen te staan en je mag gaan uitstralen wie je bent!

Engels, Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben doorgaans telefonisch beschikbaar voor je op maandagmiddag en woensdagochtend en tussendoor op overige tijden. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 02

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer.

Online sessie(s)
Online sessie: Emotiewerk (30 min.)

Emoties maken je mens en kleuren je leven!

Of leven je emoties jou?

Veel mensen weten niet of hebben niet geleerd om emoties te ervaren wanneer ze er zijn en dan weer los te laten. Hierdoor kunnen emoties zich opstapelen waardoor je lichamelijke en geestelijke klachten kan krijgen.

Hoe weet je of je emoties jou leven ipv dat jij je emoties leeft?
– De grootte van de emotie komt niet overeen met de situatie, bijvoorbeeld: je reageert in kleine irritatie situaties met een enorme boosheid
– Je bent “emotioneel” (je huilt snel)
– Je voelt je niet lekker in je vel zitten
– Je hebt lichamelijke pijnen die medisch niet te verklaren zijn
– Je bent vaak moe
– Je weet dat er situaties/trauma’s in je leven zijn geweest, waar je nog steeds last van hebt

Wat is emotiewerk?
Emotiewerk houdt in dat je emoties in je lichaam gaat ervaren. Je hoeft er niet over te praten en je hoeft in principe niet eens te weten waar ze vandaan komen.
Echte emoties duren maar heel kort en kan je daardoor op het moment dat ze er zijn ervaren. Maar zolang er nog opgestapelde emoties zijn, zal een emotie steeds langer gaan duren en moeilijk los te laten zijn.

De sessie
Na een korte inleiding gaan we aan de slag met een kleine voorbeeldsituatie om kennis te maken met emotiewerk. Daarna gaan we aan de slag met de dingen waar je tegenaan loopt (in je dagelijks leven en je functioneren) en krijg je uitleg hoe je dit verder zelf ook kan doorzetten na de sessie.

Voor het boeken van een online sessie kun je contact opnemen via https://www.livingessential.nl/contact/.

€35,00 incl. BTW
Online sessie: Essentiële oliën inzetten bij lichamelijke en/of geestelijke klachten (30 min.)

Wil je natuurzuivere essentiële oliën gebruiken bij lichamelijke of geestelijke klachten, maar je weet niet hoe?

Je weet niet welke essentiële oliën te gebruiken zijn voor jouw klachten?

Je wilt meer informatie over essentiële oliën in het algemeen?

Je bent gezond en je wilt je gezondheid op een natuurlijke manier (blijven) ondersteunen?

Wat zijn essentiële oliën?
Essentiële oliën zijn de aromatische of geurende stoffen die uit onderdelen van planten komen (bijv. bloemen, bladeren en wortels). Deze stoffen beschermen de plant tegen o.a. insecten/virussen/bacteriën of helpen de plant weer te helen bij beschadiging. En wij als mens kunnen ook gebruik maken van deze eigenschappen van de essentiële oliën bij onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De sessie
We gaan samen kijken naar je klachten en welke essentiële oliën je daarbij kunnen helpen. Ook wordt besproken op welke manier je ze kan gebruiken. Een dagschema van het gebruik van de oliën wordt na de sessie via de mail gestuurd.

De essentiële oliën zijn niet inbegrepen bij de sessie, deze kan je aanschaffen via de webshop!

Voor het boeken van een online sessie kun je contact opnemen via https://www.livingessential.nl/contact/.

€20,00 incl. BTW
Media en overige informatie
Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders