Profiel

Wijzig je omslagfoto
liesbethdehaan
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Een luisterend oor, Relatietherapeut, Rouwbegeleider
Jongeren, Ouderen, Relatie, Rouw, Depressie, Eenzaamheid, Hooggevoeligheid/HSP, Seksualiteit
Praktische ondersteuning bij coronavirus, Emotionele ondersteuning bij coronavirus

Graag wil ik in mijn eigen woonomgeving (Wilhelminaoord, Frederiksoord, Vledder) boodschappen doen als men door het coronavirus binnen moet blijven.

Ook wil ik een luisterend oor bieden aan iedereen die zich zorgen maakt over de coronacrisis.

Provincie Drenthe

‘Er zijn voor de ander’ is wat ik belangrijk vind. Ik help je jouw eigen kracht aan te boren en kan je ondersteunen met het maken van een praktisch plan. Wacht niet te lang en zoek hulp, samen kunnen we ervoor zorgen dat je weer een stuk verder komt. Ik ben er graag voor je!

Ik ben opgeleid als relatietherapeut en omdat ik zelf hoogsensitief ben, kan ik je handvatten aanreiken om beter met je hoogsensitiviteit om te gaan. Tevens heb ik bij de Elisabeth Kübler-Ross Stichting een basisopleiding gevolgd voor rouw- en verliesverwerking.
Door mijn vrijwilligerswerk voor RIAGG en RIBW ben ik gewend op een praktische manier om te gaan met mensen met psychische- en psychiatrische problematiek. Ook kun je vrijuit spreken over (afwijkende) seksuele behoeftes, ik luister naar je en oordeel niet. Mijn achtergrond is de grafische industrie waar ik als corrector 25 jaar werkzaam ben geweest en heb eveneens als coördinator voor de Eigen Kracht Centrale gewerkt. Verder schrijf ik tot op vandaag artikelen over verschillende onderwerpen voor InfoNu.

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben telefonisch beschikbaar in de avonden tussen 20.00 – 23.00 uur en op variabele tijden. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan echt niet wachten, bel dan één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het wel even kan wachten laat dan een bericht achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 06
Engels, Nederlands

Contactgegevens

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.