Wijzig je omslagfoto
liesbethdehaan
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Begeleider, Een luisterend oor, Relatietherapeut, Rouwbegeleider
Angst, Coaching, Counselling, Depressie, Eenzaamheid, Grenzen aangeven, Grenzen stellen, Hooggevoeligheid/HSP, Jongeren, Ouderen, Pubers, Relatie, Rouw, Seksualiteit, Vaccinatie, Welzijn

‘Er zijn voor de ander’ is wat ik belangrijk vind. Ik help je jouw eigen kracht aan te boren en kan je ondersteunen met het maken van een praktisch plan. Wacht niet te lang en zoek hulp, samen kunnen we ervoor zorgen dat je weer een stuk verder komt. Ik ben er graag voor je!

Ik ben opgeleid als relatietherapeut en omdat ik zelf hoogsensitief ben, kan ik je handvatten aanreiken om beter met je hoogsensitiviteit om te gaan. Tevens heb ik bij de Elisabeth Kübler-Ross Stichting een basisopleiding gevolgd voor rouw- en verliesverwerking.
Door mijn vrijwilligerswerk voor RIAGG en

RIBW ben ik gewend op een praktische manier om te gaan met mensen met psychische- en psychiatrische problematiek. Ook kun je vrijuit spreken over seksualiteit, ik luister naar je en oordeel niet. Mijn achtergrond is de grafische industrie waar ik als corrector 25 jaar werkzaam ben geweest en heb eveneens als coördinator voor de Eigen Kracht Centrale gewerkt. Verder schrijf ik tot op vandaag artikelen over verschillende onderwerpen voor InfoNu.

Engels, Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben telefonisch beschikbaar op variabele tijden overdag en ‘s avonds tussen 19.00 uur en 23.30 uur. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan echt niet wachten, bel dan één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het wel even kan wachten laat dan een bericht achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 06

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer.

Media en overige informatie
Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders