Wijzig je omslagfoto
moira
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Begeleider, Een luisterend oor, Healer, Paragnost, Rouwbegeleider, Therapeut
Aandoening, ADHD/ADD, Angst, Autistisch spectrum, Bewustwording, Bewustzijn, Burn-out, Depressie, Dieren, Eenzaamheid, Energetisch werk, Fibromyalgie, Healing, Hooggevoeligheid/HSP, Jongeren, Kinderen, Meditatie, Mishandeling, Narcisme, Nieuwetijdskinderen, Ouderen, Reconnective Healing, Relatie, Rouw, Seksualiteit, Stress, The Great Awakening, The Great Reset, Vaccinatie, Welzijn, Zelfheling

Als wereldburger therapeut en ervaringsdeskundige heb ik heel veel ervaring op alle gebieden, zodoende is er voor mij geen enkele vraag, enkel onderwerp of probleem vreemd.

Zelf ben ik erg gevoelig maar geaard en draai nooit eromheen.

Ik weet uit ervaring hoe wonderlijk frequenties/energie genezend werkt en gun het iedereen om mee te maken. Het is licht, liefde en informatie en of je het gelooft of niet, het werkt.

Ik help je dringende vragen beantwoorden via jouw eigen onbewuste weten. Een vraag die met ja of nee beantwoord kan worden. Dit noem ik WWW= Wat je Wil, Weet je!

Ik ben er ook voor mensen met vaccinatiespijt. Neem gerust contact met me op.

Ik ben illustratice van het boek ‘Penfulness – Ontwikkel je scheppingskracht’. Klik hier voor meer informatie over het boek en de workshop.

Engels, Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben telefonisch beschikbaar in de avonden van 20.30 tot 0.00 uur. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Tel. 0900-0330 box 05

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer.

Media en overige informatie
Afbeeldingen
Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders