Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
trijntje
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Natuurgeneeskundige, Rouwbegeleider
Aandoening, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Bewustwording, Depressie, Eenzaamheid, Fibromyalgie, Fytotherapie, Hooggevoeligheid/HSP, Orthomoleculair, Ouderen, Rouw, Voeding, Voedingsadvies, Welzijn, Zorg
Emotionele ondersteuning bij coronavirus

Mijn naam is Trijntje. Met mijn ervaring in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg en de psychiatrie geriatriezorg luister ik graag naar Uw problemen en  denk met U mee.
Mijn passie is natuurgeneeskunde, hiermee kan ik U goede adviezen geven.
Met mijn ervaring als rouw- en verliesconsulent kan ik U in het proces begeleiden maar vooral een luisterend oor bieden.

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden, ook ’s avonds en in de weekenden. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 15
Nederlands

Contactgegevens